#studyinnetherlands

ADVERTISEMENT

IELTS merupakan salah satu syarat paling penting untuk program studi di universitas berbahasa Inggris, baik bachelor maupun master degree! Untuk mencapai batas minimum 6.0 dan 6.5 dan bisa memenuhi syarat masuk ke program studi keinginan kalian... Yuk, ikut IELTS Preparation Course! Kelas intensif dengan total 30 jam, 1 kelas max. 4 orang. Kelas weekend dimulai 2 Feburari 2020 di Duabangsa Education Services (Epiwalk Mall Lt. 5 #522A, Kuningan) Contact us for further information! #IELTS #IELTSClass #IELTSPreparation #IELTSPreparationClass #IELTSJakarta #English #EnglishClass #Belanda #StudidiBelanda #KuliahdiBelanda #BelajardiBelanda #StudyinHolland #StudyinNetherlands #BeasiswaBelanda #BeasiswaLuarNegeri #S1diBelanda #S2diBelanda


0💬Normal

Deliberations... International Education Fair on January 18, 2020 #StudyinUSA #StudyinUK #StudyinCanada #StudyinAustralia #StudyinIreland #StudyinNetherlands #StudyinNewZealand


1💬Normal

Мы рады встретиться с вами лично уже в эти выходные! Приходите на выставку "Навигатор Поступления" в Москве и в Санкт-Петербурге. Семинары, презентации и мастер-классы от лучших университетов России и мира на одной площадке! Мы также приглашаем вас на лекцию «Учись в Голландии на английском: стипендии для россиян». Москва – 18 января в 11:00 – Зал 4 Санкт-Петербург – 19 января в 12:30 – Зал 1 Регистрация на выставку по ссылке в шапке профиля. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #studyinholland #nesorussia #учисьвголландии #стипендия


4💬Normal

Pengen kuliah, kerja dan tinggal di Eropa tapi takut MAHAL? Kita punya solusinya!! Dengan uang kuliah 30 jt an pertahun dan kamu bisa kerja Part-time selama kuliah. Penasaran kan?? Yuk tanya lebih lanjut ke Edvisor Education. 📧 : info@edvisor.co.id 📱 : 0822.4949.1120 #edvisoreducation #studyineurope #studyingermany #studyinnetherlands #studyinpoland


1💬Normal

Pengen kuliah, kerja dan tinggal di Eropa tapi takut MAHAL? Kita punya solusinya!! Dengan uang kuliah 30 jt an pertahun dan kamu bisa kerja Part-time selama kuliah. Penasaran kan?? Yuk tanya lebih lanjut ke Edvisor Education. 📧 : info@edvisor.co.id 📱 : 0822.4949.1120 #edvisoreducation #studyineurope #studyingermany #studyinnetherlands #studyinpoland


0💬Normal

What does studying in Europe offer you? Did you know that over 1.4 million students from around the world came to Europe in 2012 for their higher education and the numbers are growing every year. Here are 4 good reasons to choose Europe for your higher education: 1. World-class education 2. Europe is a welcoming, friendly place for students from all around the world. 3.Cultural experience 4.European countries invest in their higher education systems to help make education affordable for students, whilst maintaining high quality standards. #studyineurope #studyingermany #studyinUK #studyinnetherlands #studyinpoland #edvisoreducation


0💬Normal

Our Product : - Study Tour - Summer Holiday Program - Overseas School Enrollment #edvisoreducation #yourtrustededucationpatner #studyingermany #studyinUK #studyinnetherlands #studyinpoland


0💬Normal

Brighton ka raportin më të madh studentor nga të gjitha qytetet në Mbretërinë e Bashkuar, me studentë që përbëjnë 11.7% të popullsisë së përgjithshme dhe studentë ndërkombëtarë që përbëjnë 27% të popullsisë studentore. • Elite Boarding & Summer Schools Fair 2020. Merr pjesë në panair dhe mëso më shumë për shkollat dhe vendet më të mira për të studiuar. .... #studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad


0💬Normal

Brighton ka raportin më të madh studentor nga të gjitha qytetet në Mbretërinë e Bashkuar, me studentë që përbëjnë 11.7% të popullsisë së përgjithshme dhe studentë ndërkombëtarë që përbëjnë 27% të popullsisë studentore. • Elite Boarding & Summer Schools Fair 2020. Merr pjesë në panair dhe mëso më shumë për shkollat dhe vendet më të mira për të studiuar. .... #studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Holandija je jedna od vodećih zemalja EU na polju obrazovanja i studija na engleskom, ali i prema velikom broju stranih studenata. Fontys University of Applied Sciences je vodeći holandski, ali i evropski univerzitet primenjenih nauka koji nudi nastavne programe na engleskom, holandskom i nemačkom jeziku u nekoliko centara širom Holandije. 💫💫💫 Tri najveća kampusa ovog univerziteta se nalaze u Ajndhovenu, Tilburgu i Venlou. Eindhoven je glavni centar za smerove poput ICT and Enginering, Venlo nudi smerove u oblasti Business and Economics, dok Tilburg zastupa smerove u oblasti umetnosti - Dance and Music and Performing Arts. 👨‍💻👩‍💼👩‍🎤‍ Zakažite svoje besplatne Global Study konsultacije i saznajte više o studijama na Fontys univerzitetu❣️ #globalstudy #studyabroad #inostudije #studijeuinostranstvu #studyinnetherlands #fontys


0💬Normal

Elite Boarding & Summer School Fair 2020! Mundesitë më të mira për të gjithë studentët e moshës 10-17 vjeç të motivuar për të vazhduar studimet e mëtejshme jashtë vendit,i gjeni në Conventry, UK. Për regjistrim linkun e gjeni në bio. ... #study #studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


1💬Normal

Elite Boarding & Summer School Fair 2020! Mundesitë më të mira për të gjithë studentët e moshës 10-17 vjeç të motivuar për të vazhduar studimet e mëtejshme jashtë vendit,i gjeni në Conventry, UK. Për regjistrim linkun e gjeni në bio. ... #study #studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Elite Boarding & Summer School Fair 2020 ✅Konsultohu me përfaqësues nga shkollat më elitare. ✅Mëso më shumë rreth shkollës që do të studiosh. ✅Zgjidh atë që të përshtatet. Linkun e regjistrimit e gjeni në bio. .... #education #consultancy #studyabroad #studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Are you planning to Study Abroad? Come and join us on our Application Day and learn more on how you can start your higher education abroad through EDUKO PATHWAYS. Visit us at UCL Building, Rajagiriya on 25th January 2020 from 9.00 am to 4.00 pm. #Applicationday #StudyAbroad #Edukopathways #overseaseducation #Srilanka #studyinaustralia #studyinuk #studyinmalaysia #studyincanada #studyinusa #studyinireland #studyinnetherlands #studyinnewzealand


0💬Normal

Mbretëria e Bashkuar nuk është vetëm një qendër akademike - është një epiqendër e financave dhe biznesit ndërkombëtar, kulturës dhe krijimtarisë, i famshëm për muzetë, artin dhe jetën e natës. Çdo gjë që provoni, shihni, hani, mësoni ose përjetoni: është këtu. #ebsol #studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Want to #StudyInNetherlands? Apply at #TilburgUniversity, Netherlands Master's Programs Offered by Tilburg University #EconometricsAndMathematicalEconomics #EuropeanLawAndGlobalRisk #LawAndTechnology #Health, #WellbeingAndSociety #InformationManagement #Entrepreneurship Apply fast for #Sep2020Intake. Limited Seats are available. #Deadline13thJan. ⏰⏰Hurry Up!!! APPLY FAST. Discuss your profile with #ForeignShoresConsultants Please contact us for more information about the college, programs, fee, study visa: ☎️M: 8800-567-500 | 011-40159-500 | Register for FREE Counseling: https://foreignshores.in/free-study-abroad-counselling/ Visit: www.foreignshores.in #StudyAbroad #ForeignShoresConsultants #OverseasEducationConsultants #StudiesOverseas #OverseasEducation #StudyAbroadwithForeignShores #BestStudyAbroadConsultantsDelhi #TopStudyAbroadDestination #StudyVisa #IELTS #Career #TopUniversities #InternationalScholarship #StudyInFrance #StudyInGermany #StudyInIreland #StudyInUK #StudyInCanada #StudyInAustralia


0💬Normal

Mbretëria e Bashkuar nuk është vetëm një qendër akademike - është një epiqendër financiare dhe e biznesit ndërkombëtar, kulturës dhe krijimtarisë, i famshëm për muzetë, artin dhe jetën e natës. Çdo gjë që provoni, shihni, hani, mësoni ose përjetoni: është këtu. • • • #ebcon • • • #studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

HOLLAND SCHOLARSHIP FOR UNDERGRADUATE AND GRADUATE PROGRAM. . PERSYARATAN:  1. Bukan warganegara Kawasan Ekonomi Eropa (EEA) 2. Mendaftar untuk program full-time bachelor atau full-time master di salah satu institusi pendidikan tinggi Belanda yang berpartisipasi  3. Memenuhi persyaratan yang diminta oleh institusi tujuan  4. Belum pernah menempuh pendidikan di Belanda. . PENDAFTARAN:  Pelamar yang berminat mendaftar beasiswa Holland dapat mengajukan langsung ke perguruan tinggi Belanda yang dipilih. Selanjutnya setelah mendaftar beasiswa ke universitas, mereka akan menyeleksi kandidat yang berhak menerima beasiswa dan mengkomunikasikannya secara langsung kepada mereka yang terpilih. Silakan mengajukan sebelum deadline yah Sobat Padaidi. . Persyaratan teknis dapat mengunjungi langsung website yang tertera pada Poster.☺️☺️🤗 Semangat Mencoba Sobat Padaidi, Semoga berhasil 🤗😊 . . Untuk bimbingan beasiswa dalam dan luar negeri, persiapan bahasa serta informasi beasiswa lainnya silahkan Follow @padaidigoabroad_ karena Padaidi sekarang lagi menyediakan beasiswa bimbingan beasiswa dan Study Abroad. . . . . #padaidigoabroad #wespeakgoabroad #beasiswa #padaidi #scholarshiphunter #goabroad #scholarship #studyabroad #beasiswa2020 #studyinnetherlands #masukkampus #netherlands #pemburubeasiswa #kuliahkeluarnegeri #beasiswabelanda #belanda #beasiswaluarnegeri #infobeasiswa #beasiswalpdp #likeforlikes #like4likes #mahasiswaakhir #cumlaude #yukstudyabroad #partiallyfunded #mahasiswamalang #infokampus #mahasiswabaru #beasiswas1 #beasiswas2


0💬Normal

January 2020 sees Round 2 application deadlines for scores of MBA programmes around the world - but if you're not yet ready to apply then now is a good time to start researching, planning and putting together your application for next year.⁠ ⁠ Here's more about the full-time MBA at one of the hundreds of school profiles on MBATUBE: @maastrichtschoolofmanagement⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #emba #mba #mbalife #mbastudent #postgrad #postgraduate #postgradlife #businessschool #businessstudent #executivemba #gradschool #graduateschool #graduatestudent #studyabroad #mbalife #mbastudentlife #mbagraduate #studyinholland #studyinnetherlands #studyinthenetherlands #study2020 #mba2020 #2020plans


0💬Normal

Programs to look out for in Netherlands #studyabroad #studyinnetherlands


0💬Normal

🌷 Trường Đại học Khoa học Ứng dụng Hague - The Hague University of Applied Sciences (THUAS) - là một trong những trường đại học ứng dụng hàng đầu tại Hà Lan. 🌷THUAS có 4 cơ sở: Laakhave (Hague), Zoetermeer, Delft và Laan Van Poot. ------------------------- Để tìm hiểu thông tin chi tiết về trường, vui lòng liên hệ: Hanoi: 092 363 5656 HCM: 0934 999 329 #duhocgse #duhochalan #halan #holland #netherlands #studyinnetherlands #studyinholland


0💬Normal

EUROPE BUSINESS PR -Lifetime opportunity -Low funds required -Can take spouse & children For More Details, Contact : Mr. Deepak Agrawal (Overseas Higher Education Expert) LANDMARK CONSULTANT Vadodara Office : +91 9904405343 Anand Office : +91 +91 7874040343 www.landmarkconsultant.in #StudyInNetherlands #StudyInAustralia #StudyOverseas #StudyInUSA #StudentVisa #StudyAbroad #LandmarkConsultant #StudyInIreland #StudyInGermany


1💬Normal

1632-ci ildə əsası qoyulmuş University of Amsterdam Hollandiyanın 3-cü ən qədim universitetidir. Bu universitet Avropanın ən böyük universitetlərindən biri olmaqla 31 mindən çox tələbəyə və 5 minə yaxın universitet işçisinə, 1300 doktor tələbəsinə sahibdir. Tələbə sayına görə Hollandiyada ən böyük, qrant həcminə görə isə ikinci ən böyük universitetdir. Əsas korpusu Amsterdam şəhərinin mərkəzində yerləşir. University of Amsterdam dünyaya 6 Nobel mükafatçısı, Hollandiyaya isə 5 Baş nazir bəxş etmişdir. University of Amsterdam universitetlərarası beynəlxalq QS reytinq cədvəlinə əsasən dünyanın 50-ci ən yaxşı universitetidir. Avropada 15-ci, Hollandiyanın isə lider universitetidir. Universitet sosial elmlər, humanitar elmlər, tibb və təbiət elmləri üzrə dünyanın 75 ən yaxşı universiteti arasındadır. "The Times Higher Education World University Rankings" jurnalı isə Universitetin Sosial Elmlər fakütləsini dünyanın 30 ən yaxşı universiteti arasında vurğulamışdır. Ətraflı məlumat və qeydiyyat üçün: CELT Colleges 28 May Tel: (+994 12) 441 36 65 Mob: (+994 55) 760 76 76 www.celt.az Ünvan: 104-122 Rəşid Behbudov küçəsi,  Bakı, Azərbaycan AZ1014 #celtcolleges #celtcolleges28May #universityofamsterdam #amsterdam #studyinnetherlands


0💬Normal

Një panair edukativ-informues, është një nga mundësitë më të mira për gjimnazistët dhe studentët që duan të vazhdojnë studimet jashtë vendit, për të zbuluar programin e tyre të ëndrrave ose për të marrë një ide të opsioneve të tjera të përshtatshme për studim. Sigurisht që ja vlen të shpenzoni pak nga koha juaj për tu takuar personalisht me përfaqësues të kolegjeve si dhe me bashkëmoshatarët tuaj që kanë qëllime të ngjashme për edukimin dhe karrierën e tyre. • • • #ebsol • • • #studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Një panair edukativ-informues, është një nga mundësitë më të mira për gjimnazistët dhe studentët që duan të vazhdojnë studimet jashtë vendit, për të zbuluar programin e tyre të ëndrrave ose për të marrë një ide të opsioneve të tjera të përshtatshme për studim. Sigurisht që ja vlen të shpenzoni pak nga koha juaj për tu takuar personalisht me përfaqësues të kolegjeve si dhe me bashkëmoshatarët tuaj që kanë qëllime të ngjashme për edukimin dhe karrierën e tyre. • • • #ebcon • • • #studyabroad #alevel #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Për të gjithë ata që nuk e kanë aplikacionin, linkun e regjistrimit e gjeni në bio të @ebcon.eu #Repost @ebcon.eu with @make_repost ・・・ Regjistohu në çdo moment! Skano kodin QR dhe plotëso të dhënat e tua. Më lart do të gjeni një video sesi mund të regjistoheni me anë të kodit. 1. Shkarko aplikacionin.~QRcodereader~ 2.Skano. 3.Kliko ~Open in browser~ 4.Kliko ~Register~ 5.Kliko ~Register~ 6.Plotëso të dhënat e tua. Ju mirëpresim! • #ebcon#studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Për të gjithë ata që nuk e kanë aplikacionin,linkun e regjistrimit e gjeni në bio të @ebcon.eu #Repost @ebcon.eu with @make_repost ・・・ Regjistohu në çdo moment! Skano kodin QR dhe plotëso të dhënat e tua. Më lart do të gjeni një video sesi mund të regjistoheni me anë të kodit. 1. Shkarko aplikacionin.~QRcodereader~ 2.Skano. 3.Kliko ~Open in browser~ 4.Kliko ~Register~ 5.Kliko ~Register~ 6.Plotëso të dhënat e tua. Ju mirëpresim! • #ebcon#studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Për të gjithë ata që nuk e kanë aplikacionin, linkun e regjistrimit e gjeni ne bio. #Repost @ebcon.eu with @make_repost ・・・ Regjistohu në çdo moment! Skano kodin QR dhe plotëso të dhënat e tua. Më lart do të gjeni një video sesi mund të regjistoheni me anë të kodit. 1. Shkarko aplikacionin.~QRcodereader~ 2.Skano. 3.Kliko ~Open in browser~ 4.Kliko ~Register~ 5.Kliko ~Register~ 6.Plotëso të dhënat e tua. Ju mirëpresim! • #ebcon#studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Regjistohu në çdo moment! Skano kodin QR dhe plotëso të dhënat e tua. Më lart do të gjeni një video sesi mund të regjistoheni me anë të kodit. 1. Shkarko aplikacionin.~QRcodereader~ 2.Skano. 3.Kliko ~Open in browser~ 4.Kliko ~Register~ 5.Kliko ~Register~ 6.Plotëso të dhënat e tua. Ju mirëpresim! • #ebcon#studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Want to #StudyInNetherlands? You are at the right place. #Register your interest and we will look after you. Apply fast for #Sep2020Intake. Limited Seats are available. #Deadline13thJan. ⏰⏰Hurry Up!!! APPLY FAST. Discuss your profile with #ForeignShoresConsultants Please contact us for more information about the college, programs, fee, study visa: ☎️M: 8800-567-500 | 011-40159-500 | Register for FREE Counseling: https://foreignshores.in/free-study-abroad-counselling/ Visit: www.foreignshores.in #StudyAbroad #ForeignShoresConsultants #OverseasEducationConsultants #StudiesOverseas #OverseasEducation #StudyAbroadwithForeignShores #BestStudyAbroadConsultantsDelhi #TopStudyAbroadDestination #StudyVisa #IELTS #Career #TopUniversities #InternationalScholarship #StudyInFrance #StudyInIreland #StudyInUK #StudyInUSA #StudyInCanada #StudyInAustralia #StudyInNewZealand #StudyInNeathersland #StudyInAustria #StudyInSweden #StudyInFinland #StudyInEstonia #StudyInGreece


0💬Normal

Fully funded PhD Positions in Netherlands 🇳🇱 #fastepo #phdinnetherland #studyinnetherlands #studyineurope


0💬Normal

Të gjithë informacionin e nevojshëm për procedurën e aplikimit për vizë do t'i gjeni pranë stendës sonë E&B Visa. Me E&B Visa aplikimi për vizë bëhet më i lehtë! #Repost @ebcon.eu with @make_repost ・・・ Elite Boarding School Fair 2020.🏢 Përfaqësues nga shkollat më elitare do të jenë pjesë e këtij panairi, i cili përvec konsultave falas do të sjellë edhe shumë risi. Merr pjesë edhe ti!👍 REGJISTROHU TANI!📲📲 (Linkun e regjistrimit e gjeni në bio.) • • • #ebcon • • • #studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Këtë verë njohuri të reja dhe argetim pa fund në shkollat verore. ☀️🚴‍♀️🎖🏆☀️ Ejani pranë stendës sonë dhe informohuni se si ta bëni këtë verë të paharrueshme. ✅ #Repost @ebcon.eu with @make_repost ・・・ Elite Boarding School Fair 2020.🏢 Përfaqësues nga shkollat më elitare do të jenë pjesë e këtij panairi, i cili përvec konsultave falas do të sjellë edhe shumë risi. Merr pjesë edhe ti!👍 REGJISTROHU TANI!📲📲 (Linkun e regjistrimit e gjeni në bio.) • • • #ebcon • • • #studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Tani ëndrrat tuaja bëhen realitet sa hap e mbyll sytë! Na gjeni edhe ne në këtë panair. #Repost @ebcon.eu with @make_repost ・・・ Elite Boarding School Fair 2020.🏢 Përfaqësues nga shkollat më elitare do të jenë pjesë e këtij panairi, i cili përvec konsultave falas do të sjellë edhe shumë risi. Merr pjesë edhe ti!👍 REGJISTROHU TANI!📲📲 (Linkun e regjistrimit e gjeni në bio.) • • • #ebcon • • • #studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Elite Boarding School Fair 2020.🏢 Përfaqësues nga shkollat më elitare do të jenë pjesë e këtij panairi, i cili përvec konsultave falas do të sjellë edhe shumë risi. Merr pjesë edhe ti!👍 REGJISTROHU TANI!📲📲 (Linkun e regjistrimit e gjeni në bio.) • • • #ebcon • • • #studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Elite Boarding School Fair 2020.🏢 Përfaqësues nga shkollat më elitare do të jenë pjesë e këtij panairi, i cili përvec konsultave falas do të sjellë edhe shumë risi. Merr pjesë edhe ti!👍 REGJISTROHU TANI!📲📲 (Linkun e regjistrimit e gjeni në bio.) • • • #ebcon • • • #studyabroad #ielts #education #study #studentvisa #travel #studyoverseas #studyvisa #germany #studyingermany#university #visa #student #netherlands #studyinnetherlands #studyinuk #pte #overseaseducation #highereducation #students #college #spokenenglish #education #internationalstudents #consultancy #studyineurope #educationabroad #studyinusa


0💬Normal

Hear out how Mohamed Aadil Marzook has achieved his dream of studying abroad and how education in Australia added value being his destination of further studies. Youtube: https://bit.ly/37TJiK9 #MonashUniversity #Monash #HigherEducation #TopUniversities #StudyAbroad #Edukopathways #overseaseducation #Srilanka #studyabroad #studyinaustralia #studyinuk #studyinmalaysia #studyincanada #studyinusa #studyinireland #studyinnetherlands


0💬Normal

Welcome to OnCampus Amsterdam. 1. The University of Amsterdam (UvA) is a modern University with a rich history, providing a high quality Education in inspiring surroundings. The University is a world class centre for research and teaching, and is committed to helping students think in an original, independent and academic way. 2. At the Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS), we educate tomorrow’s professionals in a wide array of fields and disciplines of higher education. With our distinct focus on applied sciences, the AUAS enables students, lecturers and researchers to develop cutting-edge – and practical – knowledge and innovations. #educationagent #studyineurope #studyinnetherlands #studyabroad #scholarship #international #campus #cegindonesia #oncampus #accomodation #pathway #bachelor #achievemore #university #amsterdam #AUAS #applieduniversity #universityofamsterdam🏫 #roadshowhenky


0💬Normal

Welcome to OnCampus Amsterdam. 1. The University of Amsterdam (UvA) is a modern University with a rich history, providing a high quality Education in inspiring surroundings. The University is a world class centre for research and teaching, and is committed to helping students think in an original, independent and academic way. 2. At the Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS), we educate tomorrow’s professionals in a wide array of fields and disciplines of higher education. With our distinct focus on applied sciences, the AUAS enables students, lecturers and researchers to develop cutting-edge – and practical – knowledge and innovations. #educationagent #studyineurope #studyinnetherlands #studyabroad #scholarship #international #campus #cegindonesia #oncampus #accomodation #pathway #bachelor #achievemore #university #amsterdam #AUAS #applieduniversity #universityofamsterdam🏫 #roadshowhenky


0💬Normal

Study in Netherland- An English speaking country with upto 12M of post study work permit. Apply now for Sep 2020 intake. #gotouniversity #studyinNetherlands #studyabroad


0💬Normal

STUDY NETHERLANDS 🌷🌷 Pogledajte video s nedavnog predavanja koje smo održali u Zagrebu sa polaznicom koja je završila studij u Nizozemskoj na našem partnerskom fakultetu Stenden University of Applied Sciences. Više info na: bhvedu.com @stenden #studyabroad #studyinnetherlands #zagreb #event


0💬Normal

美 麗 如 畫 ✍🏻🖼 . 📍Giethoorn, 🇳🇱 . #agameoftones #landscapephotography #landscapefeature #landscapelovers #agameofreflections #mustgo #innetherlands #Giethoorn #giethoornvillage #giethoorn🇳🇱 #visitnetherlands #studyinnetherlands #荷蘭 #荷蘭必去 #羊角村#北方威尼斯 #美麗怡人 #travelwithhenryclh #henryclhphotography


4💬Normal

Want to #StudyInNetherlands? An extensive choice of Bachelor's and Master's Programs at a high level. #StudyInOneOfTheBestResearchUniversitiesInTheWorld #PostStudyWorkVisaOf1Year #HigherVisaSuccessRate. Apply fast for #Sep2020Intake. Limited Seats are available. #Deadline13thJan. ⏰⏰Hurry Up!!! APPLY FAST. Discuss your profile with #ForeignShoresConsultants Please contact us for more information about the college, programs, fee, study visa: ☎️M: 8800-567-500 | 011-40159-500 | Register for FREE Counseling: https://foreignshores.in/free-study-abroad-counselling/ Visit: www.foreignshores.in #StudyAbroad #ForeignShoresConsultants #OverseasEducationConsultants #StudiesOverseas #OverseasEducation #StudyAbroadwithForeignShores #BestStudyAbroadConsultantsDelhi #TopStudyAbroadDestination #StudyVisa #IELTS #Career #TopUniversities #InternationalScholarship #StudyInFrance #StudyInItaly #StudyInEurope #StudyInIreland #StudyInUK #StudyInUSA #StudyInCanada #StudyInAustralia #StudyInNeathersland #StudyInSweden #StudyInEstonia


0💬Normal

Holland Funding for International Student Studying at Leiden University in the Netherlands Intake 2020. The Holland scholarships is pleased to provide financial assistance for talented International Students who would like to continue their study for undergraduate degree programmes at Leiden University. . . Link is in our Bio!!! or just copy this link at http://bit my/2QVrbfZ . . #beasiswa #beasiswaluarnegeri #scholarship #scholarships #lpdp #campusfrance #chevening #aminef #fulbright #australiaawards #daad #siss #dikti #university #undergraduate #masterdegree #postgraduate #doctoralstudent #phd #studyinnetherlands #studyinholland #beasiswabelanda


0💬Normal

Study in the Netherlands. Partial scholarships available for all Masters programmes (with the exception of regular LLM (non-advanced) programmes) in the following Faculties: Archaeology, Humanities, Medicine/LUMC, Governance and Global Affairs, Law, Social and Behavioural Sciences, Science, Interfacultair Centrum voor Lerarenopleiding, Onderwijsontwikkeling en Nascholing (ICLON), African Studies Centre, International Institute for Asian Studies Number of Awards: The number and type of award of the scholarship depends on the budget available for each Faculty department. Target group: Non-EU/EEA international students Scholarship value/duration: Scholarship programme has 3 awards: • € 10,000 of the tuition fee • € 15,000 of the tuition fee • Total tuition fee minus the statutory tuition fee Eligibility: Students must have achieved excellent study results in their previous education, this being relevant to the Master’s programme for which they are applying. As an indication, the student is amongst the top 10% of graduates in his/her previous study programme. Get in touch to enquire/apply. Closing Sate: February 1st 2020 #studygram #studyabroad #studyinnetherlands @westernstudypathfinders


0💬Normal

The nertherlands, also known as Holland was the first non-native english speaking country to offer courses taught in English to international students. Check the link below for more information: https://bit.ly/37FWeTL #goldenfuture #studyineurope #studyinnetherlands #studyabroadindia #studyabroadahmedabad #studyabroad2020 #newbeginnings #visaconsultants #education #studyabroad #studyoverseas


0💬Normal

Available PhD positions in Netherlands #studyinnetherlands #phdinnetherlands #academics


0💬Normal

ЭТО ВАМ НЕ ГОЛЛАНДИЯ! ⠀🇳🇱С января 2020 года у страны тюльпанов и ветряных мельниц есть только одно официальное название - Нидерланды. ⠀ ⠀🤓Высшее образование в Нидерландах считается одним из самых престижных и прогрессивных в Европе. В большинстве университетов предусмотрены программы бакалавриата, магистратуры и аспирантуры на английском языке, что привлекает в Нидерланды студентов из Европы и стран СНГ. Дипломы голландского образца признаются во всем мире и будут отличным стартом для карьеры в международной компании. ⠀ ⠀💫От теории - к практике! В аккаунте @maryland_int вы узнаете об учебе, проживании и работе в Нидерландах из первых рук. Мария рассказывает о современных реалиях, культуре Нидерландов, и публикует интервью с жителями этой чудесной страны. Пройдя путь от учебы до работы в Нидерландах, блогер может дать совет, если вам интересен переезд в Амстердам, Гаагу или другие города.


1💬Normal

Next Page
ADVERTISEMENT