#kerabat

ADVERTISEMENT

PEMINAT HIJAU MANEEEE? . Haaaa, sapa yang minat hijau, mesti masukkan yang ni dalam koleksi tau. Sebab ape?. Sebab cantik laaaa😍😍 . Tapi kan, agak-agak ni kaler ape ea?. Korang boleh tolong teka dak ni hijau apa?🤔 . #kerabatlegacy #kerabat #blouse #ironless #blouseironless #hijau #green #lime #cardigan #hitam #black #cantik #cikgu #usim #uitm #kl #travel


0💬Normal

"Mencarimu ketika yg lain mencacimu Merangkul mu ketika yg lain memukul mu " . . . . . . . 🌍 @kerabatkafe #inspiration #kerabatcafe #kerabat #ngumpulreceh #yanglain


0💬Normal

Uzi !!! Check on youtube !! DEVICE : IPHONE 11 PRO MAX GAMING STYLE : 4 FINGER CLAW HEADSET : HYPERX CLOUD REVOLVER S RANK : CROWN TIER #kerabat #pubgmobile #pubgmobilemalaysia


2💬Normal

PENING LAAAAA....💆🏻💆🏻 . Aikkk, baru tunjuk tiga warna, tak kan dah pening😂😂 . Macam mana tak pening kan, semua kaler segak-segak😁😁 . Haaaa, ada yang nak tau kaler lain tak?. Cer kasi ❤ kat kakak satu. Mesti hilang pening tu . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #cardigan #cardiblouse #blouse #blouseironless #ironless #takkedut #grey #black #blackandwhite #bajulabuh #cikgu #cuti #melaka #trip #travel #holiday


0💬Normal

Keluarga besar yg belum berkeluarga!! #hijriah #memories #japan #gifu #tongpo #teman #kerabat #perjaka #muda #hariraya #idmubaroq #idulfitri


1💬Normal

Salam tengah panas 🌤️ #kerabat


0💬Normal

Kedatangan dedek Fatimah di rumah Palem Cibinong . . Silsilahnya sih harusnya aku grandma-nya. Oh... my.... . . #Family #kerabat


0💬Normal

🌸KALER BARU DAH KELUAR LAAAA🌸 . ✨Black+Grey✨ . Mesti warna ni jadi pujaan ramaikan. Yang boleh match dengan semua warna 😍 . Pakai pi kelas pun cun habis la baju ni tau. Selesa pun selesa dan tak perlu susah nak iron sebab baju ni IRONLESS. Mudah pun mudah tau😍😍 . Ada yang suka gabungan kaler ni ke?. Angkat tangan kaihhh 🙋🏻🙋🏻 . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #blouse #blouseironless #ironless #cardigan #black #grey #hitam #kelabu #kolej #usim #cny #uia #shahalam #cikgu #travel


0💬Normal

Selamat bercuti semua. Cuti-cuti ni hampa pi jaln mana tuuuu . #kerabatlegacy #kerabat #cuti #cny


0💬Normal

GONG XI..GONG XI..GONG XI.... Kepada Keluarga, saudara-saudara, teman-teman, sahabat, dan kerabat... Menujuobesitas mengucapkan, Shen Ti Jian Kang Da Ji Da Li Wan Shi Ru Yi Nian Nia You Yu Gong Xi Fa Cai Semoga tahun baru membawa banyak perubahan, Tinggalkan kenangan suram di masa lalu dan nantikan awal yang baru penuh berkah. Rayakan dengan sukacita untuk tahun baru dan kesempatan lain bagi kita untuk merayakannya dengan benar juga bijak. Hari berganti, bulan berganti, tahun pun berganti. Tahun baru dan tentunya selalu disertai harapan yang baru dengan semangat yang baru. Jangan menunggu waktu yang sempurna, sebab setiap saat adalah kesempurnaan bagi yang berusaha. Selamat Tahun Baru Imlek 2020. Gong Xi Fa Cai. #menujuobesitas #temanteman #sahabat #kerabat #gongxifacai #imlek2020 #tahuntikus #tahuntikus2020 #selamattahunbaruimlek2020 #imlek


3💬Normal

ADEL BLOUSE COMEBACK IS REAL 😉 . Batch 1 kita datangkan dengan warna pastel. Batch kalini pulak? Hehe baru release 2 warna ni hampa rasa apa konsep warna kalini ?🤔 . Amacam dgn second colour ni? Menggugat betul kan warna dia 😍😍 . Turn on notification korg utk jdi org terawal yg tau nexr colour. . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #ironless #cardigan #mudah #sepahtureunionlive #biru #blousemuslimah #handsock #bold #pastel #seluar #palazo #meletop #kaklinapompom #cikgu #cny


0💬Normal

PINNN PINNNNN.. SECOND COLOUR IS COMING😍😍 . Ada sapa-sapa kat sini yang suka kaler lembut dan mendamaikan jiwa tak?. Haaaa, ni la salah satu nya. Omey tak?😍😍 . Blouse ni, attach sekali dengan cardigan tau. So, hampa boleh la bergaya tanpa perlu pikir panas sebab nak kena pakai baju berlapis-lapis. . Ada yang dah berkenan ke dengan blouse Adel ni?. Cerrr 🙋🏻🙋🏻 sikit . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #blouse #blouseironless #poket #cardigan #comel #jjcm #viral #202 #ajimaura #putih #biru #sky #melaka #usim #cikgu #kurung #travel #muslimah


0💬Normal

Jumaat yang penuh barakah❤ . Jom semua kita perbanyakkan selawat. Moga mendapat shafaat dariNya. . #kerabatlegacy #kerabat #Jumaat #selawat


0💬Normal

FEEDBACK ADEL . Lawanyaaa semua warna blouse ni. Tapi kan hampa, semua warna blouse ni adalah blouse keluaran 2019. Untuk tahun 2020, kita masih kekalkan design yang sama tapi warna-warna yang lagi wowwww😍😍 . Sebelum kakak tunjuk warna-warna yang lagi wowww, jom kita tengok testimoni blouse ni dulu. . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #blouse #testimoni #feedback #blouse #muslimah #blousemuslimah #blouseironless #ironless #travel #cardigan


0💬Normal

#FULLTEASER. Amboi awalnya model ni sambut raya cina 😅. Haa macam mana, ada yg suka ke dengan warna merah ni? Menyerlah sgt nampak kepada si pemakainya ♥. Ada yang dah tak sabar nak tgk warna lain lagi? Haa kita tunggu sama2 next teaser.. #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #cny #merah #teaser #maroon #blousemuslimah #igshop #blouse


0💬Normal

ADEL BLOUSE MAKE COMEBACK! Adel Blouse #traveledition kini kembali dengan warna baru. Batch pertama Adel Blouse is warna pastel dan banyak stok sold out. . Mungkinkah second batch semua colour bold? Mungkinkah juga fenomena Adel Blouse batch pertama berulang kembali? . Tak tahu? Jom kita sama-sama stay tune 😘😉 . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #style #girl #lady #muslimahstyle #viral #ironless #blouseironless #palazzo #skirt #miniskirt #travel #comingsoon #cny #merah


0💬Normal

COMING SOON . Tak sabar nye nak tunggu launch design baru ni😍. Dah la hot selling dan fast selling untuk 2019. Agak-agak, untuk 2020 ni macam mana la fenomena nya😍 . Ada yang nak tengok full tak?. Kalau ada, kasi ♥️ sikit. Jabgi kakak update😘 . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #2019 #2020 #comingsoon #fast #hot #merah #red #cny #raya #usim #shahalam #kampung #teaser #design #blouse #ironless #wudukfriendly #nursingfriendly #cardigan


0💬Normal

Boleh Dm @founder.tanahmelayu untuk dapatkan bermacam² design dan boleh usha² yaa guys 😘 #KERABAT #HIDUPKANSEMULA KEDAULATANMELAYU #INITANAHMELAYU #HIDUPMELAYU #KEBANGKITANSEMULAMELAYU


0💬Normal

Merayakan hari ulang tahun yang antimainstream ya...😂 . Love, love, love... . Harus banyak bersyukur dan banyak berdzikir.. Semoga kita semua sehat selalu.. . Matur nuwun doa dan ucapan dari kerabat, sahabat yang tak bisa disebut satu per satu. Semoga Allah melimpahkan rahmat yang berlipat.. . . #love #life #laugh #happy #family #semangat2020 #sehat #syukur #dzikir #nikmat #sahabat #kerabat #tiuplilin #potongkue


29💬Normal

Puji sukur dengan semua yang pernah aku lewati Semoga setelah ini waktu bisa berpihak kepada kita semua Dan maaf aku tidak bisa membuktikan apa apa selama itu Tapi aku juga tidak bisa menjanjikan suwatu saat nanti bisa menjadi suwatu saat nanti Karna aku selalu menikmati romansa dalam hidupku ini Sekali lagi terimakasih semua yang udah pernah hadir dalam hidupku Kalian semua yang terhebat Good luck 😊😎😊😎 #terbalik #terbaik #terindah #sahabat #teman #kerabat #saudara #ucapan #naturephotography


4💬Normal

[ BUY 2 GET 1 FREE ] Halo Sobat Kopi Chronos! Ada kabar gembira nih buat kalian! Setiap pembelian 2 variant apa saja di @chronos.co FREE 1 Nyoklat or Greentea sesuai selera kalian loh! Eits tunggu dulu ada Syarat dan Ketentuan ya : 1. Repost postingan ini di story kalian 2. Jangan lupa tag 3 teman kalian di kolom comment di bawah ini yaa Promo berlaku hanya tanggal 24-25 Januari 2020! yukk tunggu apalagi langsung aja mampir ke @chronos.co ! #kopiindonesia #kopichronos #kerabat #kopisurabaya #surabaya #kopisurabaya


24💬Normal

Jangan biarkan ngantuk mengganggumu! Sudahkah Ngopi hari ini? Skuy mampir ke @chronos.co ! . . . 📷 @mpangazhar #kopisurabaya #kerabat #ngopiyuk #kopikekinian #kerabatkopichronos #surabaya #surabayahits


5💬Normal

[ BUY 2 GET 1 FREE ] Halo Sobat Kopi Chronos! Ada kabar gembira nih buat kalian! Setiap pembelian 2 variant apa saja di @chronos.co FREE 1 Nyoklat or Greentea sesuai selera kalian loh! Eits tunggu dulu ada Syarat dan Ketentuan ya : 1. Repost postingan ini di story kalian 2. Jangan lupa tag 3 teman kalian di kolom comment di bawah ini yaa Promo berlaku hanya tanggal 24-25 Januari 2020! yukk tunggu apalagi langsung aja mampir ke @chronos.co ! #kopiindonesia #kopichronos #kerabat #kopisurabaya #surabaya #kopisurabaya


6💬Normal

Sebuah gambar yang menghadirkan berbagai persepsi. Dibalik semuanya, kita mah sharing aja kalo bikin art itu susah woy hehe. . . . #indonesiancoffeeshop #coffeegasm #coffeeshopjakarta #manualbrew #jakartacoffeespot #indocoffeegram #masfotokopi #kopiindonesia #baristaindonesia #jakarta #ngopidiselatan #pengadegan #relasi #kolega #kerabat #kawan #kedaikopi #filosofihitam #pecandukopi


1💬Normal

Haiii hampaa😉 . Buat apa tuuuu. Haaaa, jom tengok testimoni ni. Lepas tuuuu, tak kan nak tengok je orang lain pakai blouse ni?. Korang tak nak keee😏😏 . Ada yang nak promosi last day ke?. Cepat-cepat dm kakak tauu sebab ada freegift lagi tau nak kasi😘😘. Lagi 2 jam je lagi ni . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #promo #promosi #freegift #blouse #bajumuslimah #baju #testimoni #cantik #usim #uia #cikgu


0💬Normal

Butuh asupan dikala seret, cobain dulu nih Ice Choco. Masalah jarak ? Tenang aja dia bakal nyamperin sampe ke rumah atau kantor lo kok. . . . #indonesiancoffeeshop #coffeegasm #coffeeshopjakarta #manualbrew #jakartacoffeespot #indocoffeegram #masfotokopi #kopiindonesia #baristaindonesia #jakarta #ngopidiselatan #pengadegan #relasi #kolega #kerabat #kawan #kedaikopi #filosofihitam #cokelat


1💬Normal

Nyai Tiroh. Semoga selalu sehat wal afiat panjang umur ya Nya'.... Aamiin. #TemenNgaji #SahabatBaik #Kerabat #Tetangga #Orangtua #Guru #TemanRebana #TemanMarawis #Sholis #TemanSholawat


0💬Normal

Alhamdulillah done collect car from happy customer. Thanks Dato H****n sewa dengan saya Mercedes C250 selama 2 hari. Next one nak sewa Porsche Panamera katanya 😄 . Pasti lah boleh Dato. Apa pun kereta bila2 masa inshaAllah saya sediakan. . Anda yg mencari perkhidmatan kenderaan terbaik bolehlah hubungi saya di 011-10300102 atau WS terus di wasap.my/01110300102 . . #keretasewa #keretasewabangi #keretasewakajang #keretasewabandarseriputra #keretasewasemenyih #keretasewanilai #keretasewaklia #keretasewaklia2 #keretasewakuis #keretasewaukm #keretasewaupm #keretasewakptmbangi #keretasewagmi #keretasewauniten #keretasewaiukl #keretasewainticollegenilai #keretasewa #keretasewamurah #keretasewakl #keretasewaselangor #keretasewastudent #carrental #carrentalklia #bandarseriputra #kualalumpur #kerabat #viral #corporate #investment #business #wedding


0💬Normal

PATUTLAH KOCHIKO BLOUSE NI JADI REBUTAN RAMAI 🤩 🎈 Nursing Friendly Zip di hadapan 12 Inc 🎈 Wudu' Friendly (Jahitan & Material yang memeri) 🎈 Material Premium Korean Moss Crepe ✅ tak perlu gosok dan sejuk ♥️ 🎈 3 Poket (kiti kanan dan poket dihadapan lebih perincian dengan corak)✨ 🎈 Material Checkered design tak perlu gosok 🤩 Wahhh best tak best kochiko blouse ni bukan takat iron less senang nak bwak travel mudah juga untuk kita beraktiviti lasak tau! 🤸🏻‍♀️ #squadbd #kerabatlegacy #kerabat #blouse #ironless #travel #jalan #maroon #merah #pink #love


2💬Normal

KOCHIKO PENYEBAB MATA MENJADI KABUR ⁉ 😱😱 . Laa ye ke ? Kenapa pulak ? . Sebab setiap kali Kochiko Blouse melintas, mata & fikiran gugurls jadi kabur lagi buntu.. tak tau nak pilih warna yang mana. Semua warna cecantikss weihhhh.. cia.. cia.. cia.. 🙈🙈😜 . Untuk korang peminat blouse tak payah gosok tu kann.. warna mana yang lebih menggetar jiwa lagi menusuk kalbu korang ? PURPLE atau DARK BLUE ? . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #blouse #dark #biru #ungu #purple #muslimah #girl #igshop #travel #ironless #jalanjalan #makeup #makan


0💬Normal

Jangan sampai temanmu kenyang dari traktiranmu, sementara keluargamu kelaparan . . Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda: . اَلصَّدَقَةُ عَلَى الْمِسْكِيْنِ صَدَقَةٌ وَ هِيَ عَلَى ذِي الرَّحِمِ اثْنَتَانِ :  صَدَقَةٌ وَ صِلَةٌ . “Bersedekah kepada orang miskin adalah satu sedekah, dan kepada kerabat ada dua (kebaikan); sedekah dan silaturrahim.” (HR. Ahmad, Tirmidzi, Nasa’i, Ibnu Majah dan Hakim, Shahihul Jami’ no. 3858) . . . Repost @sofianbigstore . #sedekah #sodaqoh #amaljariyah #charity #ustadzsyafiqrizabasalamah #kajianislam #kajian #sunnah #hijrah #kerabat #keluarga #ibu #bapak #berbaktikepadaorangtua


0💬Normal

Bekarokean kudai AKK Nggok ibung #Kholifah Di rundingan #Kerabat Yang nak milu peh langsung kian online nye 0735322622 Atau datang kian langsung ke radio AKK www.baturajaradio.com


0💬Normal

Tulus? Kalau pun tidak; jangan tikam dari belakang. 🐈 #keluargakucing #keluargarosi #ciputatcat #angoracat #tulus #persahabatan #kerabat


0💬Normal

Semua orang punya alasan sendiri kenapa menyeduh kopi itu menyenangkan, bagi kami proses menyeduh bukan hanya menuang air panas tapi ada momen sakral di tiap tuangannya. Jangan lupa ngopi dan jaga konsumsi kafeinmu. . . . #indonesiancoffeeshop #coffeegasm #coffeeshopjakarta #manualbrew #jakartacoffeespot #indocoffeegram #masfotokopi #kopiindonesia #baristaindonesia #jakarta #ngopidiselatan #pengadegan #relasi #kolega #kerabat #kawan #kedaikopi #filosofihitam #pecandukopi


4💬Normal

Comfy place to spend your holiday with Family. Reservation : Call/ SMS/ WA : 0852-2039-5040 Email : pondokasri@gmail.com www.pondokasrihotel.com Jalan Pantai Timur No. 163, Pananjung, Pangandaran, Jawa Tengah, Indonesia 46396 #jakarta #banten #bandung #purwokerto #ciamis #banjar #jawabarat #sunda #komunitasmotor #komunitasmobil #komunitassepeda #indonesia #jabar #laripagi #jogging #joging #senam #ibuibu #ayah #pantai #pangandaran #touring #teman #sahabat #keluarga #family #kerabat #konvoi #kompak


0💬Normal

Comfy place to spend your holiday with Family. Reservation : Call/ SMS/ WA : 0852-2039-5040 Email : pondokasri@gmail.com www.pondokasrihotel.com Jalan Pantai Timur No. 163, Pananjung, Pangandaran, Jawa Tengah, Indonesia 46396 #jakarta #banten #bandung #purwokerto #ciamis #banjar #jawabarat #sunda #komunitasmotor #komunitasmobil #komunitassepeda #indonesia #jabar #laripagi #jogging #joging #senam #ibuibu #ayah #pantai #pangandaran #touring #teman #sahabat #keluarga #family #kerabat #konvoi #kompak


0💬Normal

Berlembut sudah, Bertolak ansur pun sudah, Berkurang ajar sahaja yang belum. "Kita Orang Melayu" Melayu hina melayu, Takkan Ku biarkan, Kerana aku jiwa melayu, Ku sahut segala cabaran. Melayu sentiasa hidup, Takkan Ku biarkan diinjak-injak, Kerana Ku mahu bangsa Ku terus hidup, Makannya bangsaku harus bijak. Pendekar melayu pantang dicabar, Turun ke gelanggang berbekalkan ilmu, Di gelanggang ini setapak pun takkan Ku undur, Biar kepahlawanan melayu seluruh dunia tahu. Sedikit ilmu badan binasa, Akan Ku sahut cabaran mu itu, Bertulangkan besi beruratkan suasa, Satu lawan satu aku sedang menunggu. Satu lawan satu itulah anak jantan, Pukulan maut takkan Ku gentar, Ayuh! Maju cepat kita berlawan, Biar apa terjadi jangan berundur. Pendekar melayu tidak mudah mengaku kalah, Ayuh yakin pada dirimu sendiri, Ingat pesanan guru jangan mengalah, Kerana pendekar melayu tak takut mati. Bukannya bersifat resist ,tetapi setiap orang,setiap bangsa , setiap agama mempunyai hak utk mempertahankan diri masing2,jika benda buruk yg dipilih kita menentang ,jika yg balik dipilih kita menerimanya. #melayu #selangor #malaysia #lelaki #pendekar #panglima #laksamana #islam #tanahmelayu #sumpah #hidup #mati #kerabat #tanah #tumpahnya #darahku #sampai #mati #pertahankan #bangsa #melayu


4💬Normal

KIRI, KANAN ATAU TENGAH? . Hai hampaaaa. Mana lagi lawa?. Kiri ke kanan?. Ka hampa kenan yang model pakai tu?😉 . Cer gitau kakak sikit. #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #maroon #brown #koko #coklat #purple


0💬Normal

Comfy place to spend your holiday with Family. Reservation : Call/ SMS/ WA : 0852-2039-5040 Email : pondokasri@gmail.com www.pondokasrihotel.com Jalan Pantai Timur No. 163, Pananjung, Pangandaran, Jawa Tengah, Indonesia 46396 #jakarta #banten #bandung #purwekerto #ciamis #banjar #jawabarat #sunda #komunitasmotor #komunitasmobil #komunitassepeda #indonesia #jabar #laripagi #jogging #joging #senam #ibuibu #ayah #pantai #pangandaran #touring #teman #sahabat #keluarga #family #kerabat #konvoi #kompak


0💬Normal

Comfy place to spend your holiday with Family. Reservation : Call/ SMS/ WA : 0852-2039-5040 Email : pondokasri@gmail.com www.pondokasrihotel.com Jalan Pantai Timur No. 163, Pananjung, Pangandaran, Jawa Tengah, Indonesia 46396 #jakarta #banten #bandung #purwekerto #ciamis #banjar #jawabarat #sunda #komunitasmotor #komunitasmobil #komunitassepeda #indonesia #jabar #laripagi #jogging #joging #senam #ibuibu #ayah #pantai #pangandaran #touring #teman #sahabat #keluarga #family #kerabat #konvoi #kompak


0💬Normal

SURVEY SATTTT . Hai hampa. Antara tiga warna ni, hampa suka warna apa?. Jom nak survey sat 😜 . Purple 🙋 Blueblack 😍 Emerald ♥️ . Jom vote sikit. 😘 . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #baju #blouse #loose #emerald #blueblack #purple #vote #survey #warna #muslimah #ctdk #girl #wanita


0💬Normal

HIJAU LOVER . Pinnnn. Pinnnn. Tumpang lalu semua😁😁 . Pagi-pagi ni, kena la ceria-ceria sikit kan😉 . Ada sini yang suka hijau tak?. Amacam, lawa tak?. Kalau lawa, bagi la ♥️ sikit. . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #baju #blouse #muslimah #labuh #emerald #hijau #ironless #poket #cantik #ceria


0💬Normal

HIJAU LOVER . Pinnnn. Pinnnn. Tumpang lalu semua😁😁 . Pagi-pagi ni, kena la ceria-ceria sikit kan😉 . Ada sini yang suka hijau tak?. Amacam, lawa tak?. Kalau lawa, bagi la ♥️ sikit. . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #baju #blouse #muslimah #labuh #emerald #hijau #ironless #poket #cantik #ceria


0💬Normal

HIJAU LOVER . Pinnnn. Pinnnn. Tumpang lalu semua😁😁 . Pagi-pagi ni, kena la ceria-ceria sikit kan😉 . Ada sini yang suka hijau tak?. Amacam, lawa tak?. Kalau lawa, bagi la ♥️ sikit. . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #baju #blouse #muslimah #labuh #emerald #hijau #ironless #poket #cantik #ceria


0💬Normal

Stroke adalah kondisi yang terjadi ketika pasokan darah ke otak terganggu atau berkurang akibat penyumbatan (stroke iskemik) atau pecahnya pembuluh darah (stroke hemoragik). Tanpa darah, otak tidak akan mendapatkan asupan oksigen dan nutrisi, sehingga sel-sel pada sebagian area otak akan mati. Ketika sebagian area otak mati, bagian tubuh yang dikendalikan oleh area otak yang rusak tidak dapat berfungsi dengan baik. Stroke adalah keadaan darurat medis karena sel otak dapat mati hanya dalam hitungan menit. Penanganan yang cepat dapat meminimalkan kerusakan otak dan kemungkinan munculnya komplikasi. stroke juga merupakan pembunuh nomor 1 di Indonesia, lebih dari 15% kematian di Indonesia disebabkan oleh stroke. Stroke iskemik memiliki kejadian yang lebih sering dibandingkan dengan stroke hemoragik, namun stroke hemoragik membunuh lebih sering dibandingkan dengan stroke iskemik. _________________________ Terima konsultasi & Order Produk Via Wa: 0852-1970-6235 Free Ongkir se #indonesia☑️ Free Konsultasi #seindonesia☑️ #halal bpom , Amanah , Terpercaya -------------------------------------------------------- #stroke #solusistroke #herbalstroke #4stroke #strokehemoragik #aman #makanan #seafood #penyakitberat #pembunuhnomersatu #penyakitpembunuhnomorsatu #manusia #masyarakat #saudari #saudara #kerabatrespekpeduli #kerabat #ponakanku #ponakanonline #ponakanlucu #ponakancantik #ponakanbaru #ponakantersayang #cepatsembuh #ponakanganteng #angkat #penyakitstroke


2💬Normal

Stroke adalah kondisi yang terjadi ketika pasokan darah ke otak terganggu atau berkurang akibat penyumbatan (stroke iskemik) atau pecahnya pembuluh darah (stroke hemoragik). Tanpa darah, otak tidak akan mendapatkan asupan oksigen dan nutrisi, sehingga sel-sel pada sebagian area otak akan mati. Ketika sebagian area otak mati, bagian tubuh yang dikendalikan oleh area otak yang rusak tidak dapat berfungsi dengan baik. Stroke adalah keadaan darurat medis karena sel otak dapat mati hanya dalam hitungan menit. Penanganan yang cepat dapat meminimalkan kerusakan otak dan kemungkinan munculnya komplikasi. stroke juga merupakan pembunuh nomor 1 di Indonesia, lebih dari 15% kematian di Indonesia disebabkan oleh stroke. Stroke iskemik memiliki kejadian yang lebih sering dibandingkan dengan stroke hemoragik, namun stroke hemoragik membunuh lebih sering dibandingkan dengan stroke iskemik. _________________________ Terima konsultasi & Order Produk Via Wa: 0852-1970-6235 Free Ongkir se #indonesia☑️ Free Konsultasi #seindonesia☑️ #halal bpom , Amanah , Terpercaya -------------------------------------------------------- #stroke #solusistroke #herbalstroke #4stroke #strokehemoragik #aman #makanan #seafood #penyakitberat #pembunuhnomersatu #penyakitpembunuhnomorsatu #manusia #masyarakat #saudari #saudara #kerabatrespekpeduli #kerabat #ponakanku #ponakanonline #ponakanlucu #ponakancantik #ponakanbaru #ponakantersayang #cepatsembuh #ponakanganteng #angkat #penyakitstroke


0💬Normal

Stroke adalah kondisi yang terjadi ketika pasokan darah ke otak terganggu atau berkurang akibat penyumbatan (stroke iskemik) atau pecahnya pembuluh darah (stroke hemoragik). Tanpa darah, otak tidak akan mendapatkan asupan oksigen dan nutrisi, sehingga sel-sel pada sebagian area otak akan mati. Ketika sebagian area otak mati, bagian tubuh yang dikendalikan oleh area otak yang rusak tidak dapat berfungsi dengan baik. Stroke adalah keadaan darurat medis karena sel otak dapat mati hanya dalam hitungan menit. Penanganan yang cepat dapat meminimalkan kerusakan otak dan kemungkinan munculnya komplikasi. stroke juga merupakan pembunuh nomor 1 di Indonesia, lebih dari 15% kematian di Indonesia disebabkan oleh stroke. Stroke iskemik memiliki kejadian yang lebih sering dibandingkan dengan stroke hemoragik, namun stroke hemoragik membunuh lebih sering dibandingkan dengan stroke iskemik. _________________________ Terima konsultasi & Order Produk Via Wa: 0852-1970-6235 Free Ongkir se #indonesia☑️ Free Konsultasi #seindonesia☑️ #halal bpom , Amanah , Terpercaya -------------------------------------------------------- #stroke #solusistroke #herbalstroke #4stroke #strokehemoragik #aman #makanan #seafood #penyakitberat #pembunuhnomersatu #penyakitpembunuhnomorsatu #manusia #masyarakat #saudari #saudara #kerabatrespekpeduli #kerabat #ponakanku #ponakanonline #ponakanlucu #ponakancantik #ponakanbaru #ponakantersayang #cepatsembuh #ponakanganteng #angkat #penyakitstroke


1💬Normal

MERAH DELIMA . Haiii hampa. Jom main teka-teka ayat nak tak?😍 . Cuba bagi satu ayat yang ada perkataan MERAH DELIMA😘 . Ehhhh, segak pulak kaler ni. Sapa setuju😍😍 . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #merah #delima #red #maroon #blouse #ironless #petak #kotak #girl #remaja


0💬Normal

MERAH DELIMA . Haiii hampa. Jom main teka-teka ayat nak tak?😍 . Cuba bagi satu ayat yang ada perkataan MERAH DELIMA😘 . Ehhhh, segak pulak kaler ni. Sapa setuju😍😍 . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #merah #delima #red #maroon #blouse #ironless #petak #kotak #girl #remaja


0💬Normal

MERAH DELIMA . Haiii hampa. Jom main teka-teka ayat nak tak?😍 . Cuba bagi satu ayat yang ada perkataan MERAH DELIMA😘 . Ehhhh, segak pulak kaler ni. Sapa setuju😍😍 . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #merah #delima #red #maroon #blouse #ironless #petak #kotak #girl #remaja


0💬Normal

JOM JENJALAN . Haaa, tiap kali nak keluar jalan, mesti kelam kabut nak iron baju bagai kannn. Sape penah macam ni?. 😁😁 . Tapi, dengan baju keluaran kami, hampa tak perlu risau dah sebab koleksi ni ironless tau. So, jimat masa hampa😍😍 . Ada yang nampak poket depan tu tak?. Cer kasi love sikit😍😍 . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #ironless #ungu #purple #labuh #poket #cantik #bergaya #sweet #fashion


0💬Normal

JOM JENJALAN . Haaa, tiap kali nak keluar jalan, mesti kelam kabut nak iron baju bagai kannn. Sape penah macam ni?. 😁😁 . Tapi, dengan baju keluaran kami, hampa tak perlu risau dah sebab koleksi ni ironless tau. So, jimat masa hampa😍😍 . Ada yang nak buat koleksi tak?. Jom dapatkan harga prelunch. Berbaloi tauuu😍😍 . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #ironless #ungu #purple #labuh #poket #cantik #bergaya #sweet #fashion


0💬Normal

JOM JENJALAN . Haaa, tiap kali nak keluar jalan, mesti kelam kabut nak iron baju bagai kannn. Sape penah macam ni?. 😁😁 . Tapi, dengan baju keluaran kami, hampa tak perlu risau dah sebab koleksi ni ironless tau. So, jimat masa hampa😍😍 . Ada yang nak buat koleksi tak?. Jom dapatkan harga prelunch. Berbaloi tauuu😍😍 . #kerabatlegacy #kerabat #squadbd #ironless #ungu #purple #labuh #poket #cantik #bergaya #sweet #fashion


0💬Normal

POKET OH POKETT . Haaa, hampa suka dak kalau baju hampa ada poket?. Kalau kakak, of kos laaa suka. Senang haaa nak letak kunci kereta, fon kalau nak jalan. Sape sini geng kakak, angkat tangan🙋🙋 . Haaaa, amacam?. Cun tak baju de poket ni?. On tak onz? . #kerabatlegacy #kerabat #bajulabuh #bajumuslimah #squadbd #poket #ironless #straightcut #labuh #cantik #coklat #koko #brown #on #onlineshopping


0💬Normal

POKET OH POKETT . Haaa, hampa suka dak kalau baju hampa ada poket?. Kalau kakak, of kos laaa suka. Senang haaa nak letak kunci kereta, fon kalau nak jalan. . Siap kiri kanan lagi haaa poket tu. Sape sini suka baju de poket, angkat tangan🙋🙋 . #kerabatlegacy #kerabat #bajulabuh #bajumuslimah #squadbd #poket #ironless #straightcut #labuh #cantik #coklat #koko #brown


0💬Normal

POKET OH POKETT . Haaa, hampa suka dak kalau baju hampa ada poket?. Kalau kakak, of kos laaa suka. Senang haaa nak letak kunci kereta, fon kalau nak jalan. Sape sini geng kakak, angkat tangan🙋🙋 . #kerabatlegacy #kerabat #bajulabuh #bajumuslimah #squadbd #poket #ironless #straightcut #labuh #cantik #coklat #koko #brown


0💬Normal

HAI HAMPA SEMUAAA ♥️♥️ . Ada yang tercari-cari blouse super duper best tak untuk tahun baru ni?. Cer like skit😉 . Sebagai pembuka tirai 2020, kami tampilkan blouse yang super selesa. Material ironless uolls. . Ada yang nak grab harga prelunch tak?. DM kami cepat tau 😘 . #kerabatlegacy #kerabat #blouse #ironless #best #selesa #2020 #squadbd #muslimah #fashion #baju #bajumuslimah #bajulabuh #ctdk #meletop


0💬Normal

HAI HAMPA SEMUAAA ♥️♥️ . Ada yang tercari-cari blouse super duper best tak untuk tahun baru ni?. Cer like skit😉 . Sebagai pembuka tirai 2020, kami tampilkan blouse yang super selesa. Material ironless uolls. . Ada yang nak grab harga prelunch tak?. DM kami cepat tau 😘 . #kerabatlegacy #kerabat #blouse #ironless #best #selesa #2020 #squadbd #muslimah #fashion #baju #bajumuslimah #bajulabuh #ctdk #meletop #poket


0💬Normal

HAI HAMPA SEMUAAA ♥️♥️ . Ada yang tercari-cari blouse super duper best tak untuk tahun baru ni?. Cer like skit😉 . Sebagai pembuka tirai 2020, kami tampilkan blouse yang super selesa. Material ironless uolls. . Ada yang nak grab harga prelunch tak?. DM kami cepat tau 😘 . #kerabatlegacy #kerabat #blouse #ironless #best #selesa #2020 #squadbd #muslimah #fashion #baju #bajumuslimah #bajulabuh #ctdk #meletop


0💬Normal

Hanya kata "Semangat Mat !!! " yang ku ingat dari sahabat dan kerabat. Terimakasih #upnveteranyogyakarta #parasahabat #kerabat #pelatih #sponsor #bapakibu"tercinta


7💬Normal

. Kerabat Legacy kini kembali bersama dengan koleksi-koleksi pakaian muslimah yang terbaru. . Jom usha2, kot ada yang berkenan. . #kerabatlegacy #kerabat #baju #muslimah #blouse #comeback #koleksi


0💬Normal

. Kerabat Legacy kini kembali bersama dengan koleksi-koleksi pakaian muslimah yang terbaru. . Jom usha2, kot ada yang berkenan. . #kerabatlegacy #kerabat #baju #muslimah #blouse #comeback #koleksi


0💬Normal

. Kerabat Legacy kini kembali bersama dengan koleksi-koleksi pakaian muslimah yang terbaru. . Jom usha2, kot ada yang berkenan. . #kerabatlegacy #kerabat #baju #muslimah #blouse #comeback #koleksi


0💬Normal

. Kerabat Legacy kini kembali bersama dengan koleksi-koleksi pakaian muslimah yang terbaru. . Jom usha2, kot ada yang berkenan. . #kerabatlegacy #kerabat #baju #muslimah #blouse #comeback #koleksi


0💬Normal

Next Page
ADVERTISEMENT