#jomtravel

ADVERTISEMENT

#travelfoodmalaysia #jomtravel #backpackermalaysia #pemburutiketmurah #kakitravelmalaysia Berat bersih 150g/250g Tanpa bahan pengawet. Kami sedang menguji tahap ketahanan #travelfood ini dlm musim sejuk Alhamdulillah..after 25days stil intact.👍🏻😊


0💬Normal

White Card Singapore. . . Kalau siapa yang pernah pergi Singapore, mesti pernah isi white card dekat imigresen Singapore kan. Lepas ni dah tak payah susah2 isi manual. Download app Sg Arrival Card, dah boleh isi online. . . #Kakitravelsupersaver #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #jomtravel #travelmurah #jomcuti #singaporedaytrip #puterithetourleader #tourleadermalaysia #paperless #infotravel #instatravelling #gengtraveloverseas #letstraveltheworld #travelisthebesTheraphy #traveladdict #travelbudget #worldmission #puteritakestheworld


0💬Normal

masih bersama group kak Linda, at Kawah Putih, Bandung....jom tour bersama kami, boleh guna pakej jimat Transport & Hotel atau Transport tour only, dua2 terjamin keselesaan nya...inshaaAllah 😀 _______________________ Info & Reservation: WA: +62 838-2178-9103 FB: Bandung Amanah Tour and Travel bandung-indah.blogspot.com @jom_gi_bandung_murah_jerr ________________________ #kakijalan #kakitravel #transportbandung #transporttourbandung #tourmurahbandung #bandungtour #sewakeretabandung #sewamobilbandung #supirbandung #driverbandung #jomcuti #jomtravel #jombercuti #pakejbandung #pakejpelancongan #pakejpercutian #kawahputihbandung #kawahputih #pakejcutibandung #pakejcuti #rentcarbandung


0💬Normal

❤️ READY STOCK ❤️ . . ✳️ LUGGAGE SUPREME 2 IN 1 . ☑️ ABS ☑️ GRED B ☑️ RODA 360 ☑️ Size 24 + 20 INCI . . 💰 HARGA: RM 155.00 CAJ COD IKUT TEMPAT (JOHOR BAHRU, KOTA TINGGI) . . 🚗 POSTAGE : + RM15 POS SM + RM25 POS SS . . #luggage #gredAluggage #travel #beg #bagasi #holiday #begroda #luggagecantik #luggagemurah #coverluggage #jomtravel #holidaymalaysia #cuticutimalaysia #flight #24inchluggage #20inchluggage #luggageberkualiti #ahcluggage #anashomecollection #luggagemurahmalayisa #begonline #begrodagredA #luggagecantikmurah #sayajualluggage #schoolholiday #luggagesupreme #cutisekolah #luggagebag #codjb #codkotatinggi


0💬Normal

❤️ READY STOCK ❤️ . . ✳️ LUGGAGE SUPREME 2 IN 1 . ☑️ ABS ☑️ GRED B ☑️ RODA 360 ☑️ Size 24 + 20 INCI . . 💰 HARGA: RM 155.00 CAJ COD IKUT TEMPAT (JOHOR BAHRU, KOTA TINGGI) . . 🚗 POSTAGE : + RM15 POS SM + RM25 POS SS . . #luggage #gredAluggage #travel #beg #bagasi #holiday #begroda #luggagecantik #luggagemurah #coverluggage #jomtravel #holidaymalaysia #cuticutimalaysia #flight #24inchluggage #20inchluggage #luggageberkualiti #ahcluggage #anashomecollection #luggagemurahmalayisa #begonline #begrodagredA #luggagecantikmurah #sayajualluggage #schoolholiday #luggagesupreme #cutisekolah #luggagebag #codjb #codkotatinggi


0💬Normal

❤️ READY STOCK ❤️ . . ✳️ LUGGAGE SUPREME 2 IN 1 . ☑️ ABS ☑️ GRED B ☑️ RODA 360 ☑️ Size 24 + 20 INCI . . 💰 HARGA: RM 155.00 CAJ COD IKUT TEMPAT (JOHOR BAHRU, KOTA TINGGI) . . 🚗 POSTAGE : + RM15 POS SM + RM25 POS SS . . #luggage #gredAluggage #travel #beg #bagasi #holiday #begroda #luggagecantik #luggagemurah #coverluggage #jomtravel #holidaymalaysia #cuticutimalaysia #flight #24inchluggage #20inchluggage #luggageberkualiti #ahcluggage #anashomecollection #luggagemurahmalayisa #begonline #begrodagredA #luggagecantikmurah #sayajualluggage #schoolholiday #luggagesupreme #cutisekolah #luggagebag #codjb #codkotatinggi


0💬Normal

3D2N KRABI . 💵 THB 9,100 PER PERSON 💵 THB 9,100 PER PERSON . www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #pulaurawa


0💬Normal

Bring your date here!❤️ It's a famous dating spot, The Bell of Happiness in Mt. Moiwa, Sapporo. View malam-malam dia lagi lawaaa, tak percaya cuba google😆Dah fikir ke tu nak ke sini tak? Sales tinggal lagi 2 hari tauuu. Kakak-kakak ni balik Malaysia je sales dah habis. . Klik link di bio kalau nak book ok💙 . #ytbtrip #ytbtravel #ytbtravel #jomtravel #pakejtravelmurah #pakejtravelmurahYTB


0💬Normal

. . Rugi tak ambil harga murah ke hatyai 😫 • • Korang yang minat dengan food hunting atau nak shopping🙈 mur mur jommmm #travel bersama #aydentravel . Klik link di@bio untuk korang tahu info & harga . . Service By : Ayden Averroes Holidays . #pakejmelancongmurah #pakejmelancong #nakbebel #cuticuti #siakapkeli #jalanjalan #tripmurah #companytrip #familytrip #santai #bazarpaknil #holiday #kakitravel #kakitravelmalaysia #clubtravel #jomcuti #jomtravel #travelling #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejmurahhatyai #pakejmurahthailand #pakejhatyaimurah #pakejmurahatyai #pakejbajethatyai #pakejhatyaibajet


0💬Normal

. . RUGI SIAPA TAK PERNAH MELAWAT KRABI. PULAU DIA LAWA GILA ========================================================== Asyik aduh aduh aduh je korang kan.... kenapa je tuh? Anak-anak nak berjalan dekat laut erk . Admin dah cakap benda boleh pergi Krabi dengan bajet murah kenapa pilih yang mahal juga . . Di Krabi korang bukan saja pergi 1 pulau... tapi 4 PULAU tau dengan RM449 include snorkeling dan peralatan FREE lagi . bukan itu saja, korang dapat Lunch semasa di Island Hopping. Kan berbaloi tu . . . bukan itu saja korang, kita boleh jalan-jalan di pekan krabi tau, cuci mata lah orang kata Black Crab Nok Awk Krabi Night Market Gastropod Shell Fossil Elephant Trekking Emerald Pool . . Korang apa tunggu lagi... nak terus pening ke dengan perangai anak? Tak nak kan . jadi jommm kita plan bercuti dengan #aydentravel sekarang !! . Jommmm klik Link dibio ye . . Booking : Klik link di bio . . Service By : Ayden Averroes Holidays . #pakejmelancongmurah #pakejmelancong #nakbebel #cuticuti #siakapkeli #jalanjalan #tripmurah #companytrip #familytrip #santai #bazarpaknil #holiday #kakitravel #kakitravelmalaysia #clubtravel #jomcuti #jomtravel #travelling #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejkrabi #pakejkrabimurah #pakejkrabibajet #pakejkrabihatyai #pakejthailand #pakejthailandmurah #pakejthailandterlajakmurah


0💬Normal

. . Promosi utk new year sudah kembali... Jom lah rasai pengalaman yg sangat2 rare,pakej combo 3 in 1 😍😍 Pakej sekali guss ke 3 tempat🙈 . . . Jom booking sekarang hanya dengan tekan link dibawah ini cepat2 yeee . . Booking : Klik link di bio . . Service By : Ayden Averroes Holidays . #pakejmelancongmurah #pakejmelancong #nakbebel #cuticuti #siakapkeli #jalanjalan #tripmurah #companytrip #familytrip #santai #bazarpaknil #holiday #kakitravel #kakitravelmalaysia #clubtravel #jomcuti #jomtravel #travelling #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #phuket #pakejphuketmurah #pakejmurahphuket #pakejphuket #phuketmurah


0💬Normal

Mt. Moiwa tour! Apa lagi yang best selain dapat main salji dekat Sapporo? Korang dapat pergi sightseeing spot dan tengok view Sapporo dari atas deck macam kakak-kakak ni! Pergi ke Mt. Moiwa Ropeway antara alternatif untuk naik ke sini tau.💙 Best tak best? . #jomtravel #pakejtravelmurah #pakejtravelmurahYTB #ytbtravel #ytbtrip #ytbjapan #wintertrip #wintertripjapan #mtmoiwa #mountainmoiwa #ytbteam #ytbtrip2019 #jejakjepun #jejakjepunytb


0💬Normal

. Jom bercuti ke #Iceland, sambil memburu Aurora yang menjadi salah satu tuampuan dan keajaiban yang tak mampu diungkapkan dengan kata-kata.. . Iceland adalah salah satu tempat terbaik di dunia untuk melihat aurora borealis, atau nama lainnya Lampu Utara. Di pinggir selatan Bulatan Artik, anda boleh melihat auroras hampir setiap malam. Ia adalah keajaiban semula jadi yang sangat epik. Mendapat peluang menonton tarian auroras di tempat semulajadi dan luar biasa ini banyak memberi inspirasi kepada ribuan orang untuk datang ke sini. . Jadi mari ajak keluarga dan sahabat handai anda untuk sertai #KembaraSufi menjelajah bumi Iceland. . TARIKH 2020 13 MAC - 20 MAC 2020 09 OCT - 16 OCT 2020 16 OCT - 23 OCT 2020 23 OCT - 30 OCT 2020 01 NOV - 08 NOV 2020 08 NOV - 15 NOV2020 15 NOV - 22 NOV 2020 22 NOV - 29 NOV 2020 01 DEC - 08 DEC 2020 08 DEC - 15 DEC 2020 . Kekosongan terhad. Jom daftar sekarang sebelum terlambat. . Untuk mendapatkan info dengan lebih mudah klik link dibawah: www.wasap.my/60192144498/Iceland www.wasap.my/60192144498/Iceland www.wasap.my/60192144498/Iceland . Untuk maklumat lanjut boleh Call/Whatsapp kami di : Encik Azri : +6019-214 4498 Cik Fifie : +6013-7936564 . #kembarasufitravelandtours #kembarasufin9 #kembarasufi #tripiceland #jagasolat #jagamakan #bazaarpaknil #jommelancong #jomtravel #pakejpejabat #pakejmurah #cuticuti . Admin Kembara Sufi Travel & Tours Sdn Bhd


0💬Normal

3D2N CHIANG MAI CHIANG RAI TOUR . 💵 THB 6,210 PER PERSON 💵 THB 6,210 PER PERSON . www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #pulaurawa


0💬Normal

perbaiki diri bukan atas sebab hebatnya kita.. tapi kerana sedar betapa banyaknya kelalaian.. ingatlah jika kamu menzalimi/memfitnah seseorang tu lalu orang itu tidak membalas dengan cara yang sama, malahan dia sujud mengadu dan berdoa kepada Tuhannya... maka ingat dan bersedialah kamu dalam masalah... #2020clearalltoxsic #khutbahjumaattadi #jomtravel #lizwantraveltour #masjidandalusia #bandarlaguna #picsekadarhiasan😊


0💬Normal

Selamat menjelang weekend guys 😁 ke sikunir kuy 🤗 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Foto 📷 : @liburbeneran & @ldjtour (Our Team) Lokasi 📌: bukit sikunir, Dieng. . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Open Trip Dieng 2019: Desember: 7-8, 14-15, 21-22, 28-29 . Booking & Info: +62 852 2889 2626 +62 813 2606 3440 #opentripjogja


1💬Normal

5D4N MELBOURNE TOUR . 💵 AUD 765 PER PERSON 💵 AUD 765 PER PERSON . www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #pulaurawa


0💬Normal

3D2N BALI HONEYMOON . 💵 RM 1299 PER COUPLE 💵 RM 1299 PER COUPLE . www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #pulaurawa


0💬Normal

masih bersama group kak Linda, at Floating Market, Bandung....jom tour bersama kami, boleh guna pakej jimat Transport & Hotel atau Transport tour only, dua2 terjamin keselesaan nya...inshaaAllah 😀 _______________________ Info & Reservation: WA: +62 838-2178-9103 FB: Bandung Amanah Tour and Travel bandung-indah.blogspot.com @jom_gi_bandung_murah_jerr ________________________ #kakijalan #kakitravel #transportbandung #transporttourbandung #tourmurahbandung #bandungtour #sewakeretabandung #sewamobilbandung #supirbandung #driverbandung #jomcuti #jomtravel #jombercuti #pakejbandung #pakejpelancongan #pakejpercutian #driam #driamriverside #pakejcutibandung #pakejcuti #rentcarbandung


0💬Normal

bersama group kak Linda from Malaysia untuk tour pakej selama 4 hari 3 malam Bandung, ini dekat D'riam Riverside....jom tour bersama kami, boleh guna pakej jimat Transport & Hotel atau Transport tour only, dua2 terjamin keselesaan nya...inshaaAllah 😀 _______________________ Info & Reservation: WA: +62 838-2178-9103 FB: Bandung Amanah Tour and Travel bandung-indah.blogspot.com @jom_gi_bandung_murah_jerr ________________________ #kakijalan #kakitravel #transportbandung #transporttourbandung #tourmurahbandung #bandungtour #sewakeretabandung #sewamobilbandung #supirbandung #driverbandung #jomcuti #jomtravel #jombercuti #pakejbandung #pakejpelancongan #pakejpercutian #driam #driamriverside #pakejcutibandung #pakejcuti #rentcarbandung


0💬Normal

4D3N HO CHI MINH-CU CHI TINNERLS - MEKONG DELTA TOUR . INCLUDE : 🌸Accommodation in a twin or double room with daily breakfast 🌸Meals as specified in the itinerary 🌸Services of a driver and private air-conditioned vehicle during all tours and transfers 🌸Experienced English/Madarin/ Indonesia/Malay - speaking guidE during all tours and transfers 🌸Entrance fees for all visits as mentioned in the itinerary . PRICE :- $345 $345 $345 . www.wasap.my/60127100597 www.wasap.my/60127100597 www.wasap.my/60127100597 #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #RawaIsland #PulauRawa


0💬Normal

3D2N BALI HONEYMOON TOUR, INDONESIA . INCLUDE :- 🌸1N stay at Kuta Area Hotel of choice (King size bed w room decoration) 🌸1N stay at Villa Private Pool (King Size Bed w room decoration) 🌸Daily Breakfast at Hotel 🌸Return Airport transfer 🌸Tours as per itinerary 🌸Lunch and Dinner at Local restaurant 🌸Private car with driver cum tour guide 🌸Entrance fee . PRICE FOR PACKAGE :- RM . www.wasap.my/60127100597 www.wasap.my/60127100597 www.wasap.my/60127100597 #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #RawaIsland #PulauRawa


0💬Normal

3D2N PEKANBARU TOUR, INDONESIA . TERMASUK : 🌸Pengangkutan 🌸Penginapan 🌸Makan & minum 🌸Bayaran masuk ke tempat lawatan 🌸Pemandu pelancong 🌸Mineral water 600 ml 1 botle / day . PRICE :- RM520/PAX RM520/PAX . www.wasap.my/60127100597 www.wasap.my/60127100597 www.wasap.my/60127100597 #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #RawaIsland #PulauRawa


0💬Normal

AUTUMM IN MY HEART ❤. . . Weeee Jom layan video musim bunga Di korea nie ..🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌷💐🌷💐🌷💐cantik sungguh hangpaaaa..hangpaaa xmau p sana kaaa buat video musim bunga lagu nih.. . . Jom hangpaa seat makin surut mau..hangpa jangan risau xcukup Bajet..kite boley bayaq ansur-ansur naaaa..deposit lock RM250 jaaa.. . . Hangpaaa apa tgu lagiii..Mai wasap teruih naaa . . www.wasap.my/601125565897 www.wasap.my/601125565897 www.wasap.my/601125565897 . #seoul #korea #seoulkorea #seoultravel #seoultrip #koreatravel #koreatrip #koreamusimsalji #koreamusimbunga #koreamusimluruh #pakejseoul #pakejseoulkorea #pakejkoreamurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejkakitravel #pakejtravelmurah #pakejbajet #pakejbajetmurah #pakejmurah #kakitravel #jomtravel #ayuhtravel #percutianbajet #teamainmata #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays


0💬Normal

Good things come to those who wait and those who are willing to go far — especially to Iguazu Falls because it’s as far as 8 hours from the closest big city in Brazil. But to say that it’s worth the hype is a gushing understatement. ⁣. ⁣📷: @viajaentusofa ⁣. ⁣. ⁣. ⁣#travelokamy #traveloka #travelgram #jomtravel #travelphotography #travelcommunity #travelaroundtheworld #seetheworld #travelguide #exploreasia #passionpassport #backpackerlife #travelsolo #lppathfinders #visitbrazil #explorebrazil #travelbrazil


1💬Normal

Last day kak azizah & familly in bandungg ... Pastti nanti rindu bandung 🤗🤗 Jomm tempah siapa nak pergi bandung harga berbaloy dengan service terbaaaikkk laaa ... Nak pergi mana boleh Hantar Klik bio kami untuk sebarang pertanyaan or whaspp +62895351848732 Alisha Tour Bandung 📌Jalan Cikudapateuh Kolot Pembangunan II No 72/116 Gatot Subroto Bandung Jawa Barat - Indonesia 🌐Alishaholiday.wordpress.com #bandung #tourbandung #bandungtour #transportbandung #pakejbandungmurah #travel #jommelancong #jomcuti #jombercuti #supirbandung #percutian #sewakeretabandung #pemandubandung #pakejbandung #pakejmurahbandung #jomtravel #pakejbercutibandung #pelancongan #sewakeretamurahbandung #bandungholiday #bandungitenery


0💬Normal

It’s a wrap ! Fresh from Turkey guys!!! 😆 Wahhh, just look at those happy faces 😍. . Thank you for choosing GOTZ TRAVEL !!! ✨ 📌 Mesmerizing Turkey . . . Any inquiry : GOTZ TRAVEL & TOURS SDN. BHD. KKKP 1903 (173588-U) IATA NO 20306392 Tel : +603-77270585 Fax : +603-77277344 Website : www.gotztravel.com IG : https://www.instagram.com/gotztravel #turkey #triptoturkey #pakejturkimurah #pakejmurah2019 #turkeypackage #turkimurah #asean #europe #tourism #pakejmurah #islamictour #tour #cheappackage #travel #tourguide #balkan #newzealand #bali #jomholiday #jomtravel #pakejmurah #umrahmurah #murah #japan #korea #younameitwegotzit


0💬Normal

AL KAHFI🌹 . ✅Surah Makkiyyah ✅110- ayat ✅71 ayat ialah berkaitan kisah ✅39 ayat ialah huraian kepada kisah, gambaran kehidupan dan hari kiamat Ada 4 kisah : ✨ kisah ashab al kahf ✨ kisah pemilik dua kebun dan sahabatnya yang mukmin ✨ kisah musa dan hamba yang soleh (khaidir) ✨ kisah dzulqarnain Jom sama sama kita amalkan bacaan surah Al kahfi pada hari Jumaat , insyaAllah semoga kita dalam golongan mereka yang mendapat manfaatnya 🙂💜👍 . Hubungi kami ☎ ☎ 03-55487662/3 📲 http://bit.ly/wasapAlmukminin 📲 http://bit.ly/wasapAlmukminin 📲 http://bit.ly/wasapAlmukminin 📧 info@almukminin.com 🌎 almukminin.com . . #kakijalan #jomjalanjalan #jommakanangin #makanangin #jommelancong #jommelawat #jomtravel #jauhperjalananluaspandangan #jalanjalantambahilmu #destinasibajet #melancongbajet #melancongjimat #pakejberbaloi #pakejterbaik #pakejumrah #pakejmuslimtour2019 #umrah2019 #umrahramadhan #umrah #pakej2019 #makanansedap #makanbest #makananhalal #cuti2malaysia #holiday #cutisekolah #muslimtour #almukminintravelandtours


0💬Normal

LAST CALL 📣📣📣📣📣📣 . ROADTRIP BANGKOK KHAO YAI 6D5N 20 - 25 DEC 2019 ( Christmas Holiday ) . 4 SEAT LEFT ‼️‼️‼️ . Utk details & pertanyaan bleh trus ws kami ----> www.wasap.my/601139050976 (Dd) . . #HuaHin #Bangkok #KhaoYai #Thailand #Trip2019 #StayflyXAdventure #tripmurah #travel #jomtravel


0💬Normal

Alhamdulillah hari kedua di MADINAH para jemaah bersama Ustaz Wahab dan petugas kami Afirhul membawa jemaah JALAN JALAN TAMBAH IMAN di sekitar Masjid Nabawi 💯🤲 . 04 Dis - 16 Dis 2019 50 Pax Umrah KRISTAL & BERLIAN 💯 MALAYSIA AIRLINES ✈️ Kul - Med JED - Kul . Hubungi kami ☎ ☎ 03-55487662/3 📲 http://bit.ly/wasapAlmukminin 📲 http://bit.ly/wasapAlmukminin 📲 http://bit.ly/wasapAlmukminin 📧 info@almukminin.com 🌎 almukminin.com . . #kakijalan #jomjalanjalan #jommakanangin #makanangin #jommelancong #jommelawat #jomtravel #jauhperjalananluaspandangan #jalanjalantambahilmu #destinasibajet #melancongbajet #melancongjimat #pakejberbaloi #pakejterbaik #pakejumrah #pakejmuslimtour2019 #umrah2019 #umrahramadhan #umrah #pakej2019 #makanansedap #makanbest #makananhalal #cuti2malaysia #holiday #cutisekolah #muslimtour #almukminintravelandtours


0💬Normal

Masih ada yang ragui trip ke Korea tentang makanan disana jangan bimbang sis ada tour leader yg berpengalaman di sana tentang kerisauan korang kita akan selesaikan. . Memang menjadi keutamaan dari kami di Bahtera Kembara untuk menyempurnakan percutian korang kesana dengan keadaan yang selesa dan tenang disana. . Nak bercuti mood yang paling penting mesti happykan kalau x memang kelaut ceritanya😊. . . Paling best korang boleh bayar ansuran syaratnya sebulan sebelum trip bermula habiskan baki bayaran dari sekarang korang planning memang happy holiday in Korea pulak. . Berminat terus whtsapp . 01125565897 atau boleh click link whtsapp di bawah👇 www.wasap.my/601125565897 . #seoul #korea #seoulkorea #seoultravel #seoultrip #koreatravel #koreatrip #koreamusimsalji #koreamusimbunga #koreamusimluruh #pakejseoul #pakejseoulkorea #pakejkoreamurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejkakitravel #pakejtravelmurah #pakejbajet #pakejbajetmurah #pakejmurah #kakitravel #jomtravel #ayuhtravel #percutianbajet #teamainmata #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays


0💬Normal

Morning dip in Bali. Salam Jumaat kawan kawan! #balilife #ubud #Bali #boracaybringsBALI #pakejtravel #jomtravel #jomtravelbali #boracaytravelandtour


6💬Normal

PAKEJ KE KOREA BOLEH BAYAR ANSUR2! WOw!! . Bayar deposit RM250 je sorang. Pastu baki boleh bayar ansur2. RM250 je. Xda passport lagi pun xpa. Lock seat je dulu.. . Nak detail lengkap? Whtsapp sekarang . www.wasap.my/601125565897 www.wasap.my/601125565897 www.wasap.my/601125565897 . . #seoul #korea #seoulkorea #seoultravel #seoultrip #koreatravel #koreatrip #koreamusimsalji #koreamusimbunga #koreamusimluruh #pakejseoul #pakejseoulkorea #pakejkoreamurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejkakitravel #pakejtravelmurah #pakejbajet #pakejbajetmurah #pakejmurah #kakitravel #jomtravel #ayuhtravel #percutianbajet #teamainmata #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays


0💬Normal

1 DAY SINGAPORE GROUP TOUR 🇸🇬 . Date : 21 Dec 2019 . Jom booked seat anda sekarang sebelum fully booked 😱 . 💵 RM 85 PER PERSON 💵 RM 85 PER PERSON www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #pulaurawa


0💬Normal

. Biasanya ni masalah perempuan 😂 Semua baju rasa nak pakai masa travel nanti.. End up penuh luggage.. Dah macam almari dah 😂😂😂 . Nah tips untuk awak! . JOM WASAP KAMI UNTUK TEMPAHAN SLOT DAN PAKEJ PILIHAN ANDA!! 😉 . BOOKING CEPAT SEBELUM TARIKH YANG ANDA DAH PLAN TU FULL! . HUBUNGI FAHMI 0⃣1⃣3⃣5⃣0⃣1⃣8⃣6⃣9⃣9⃣ CLICK LINK AT BIO @jomkelangkawi SEKARANG! . #Langkawi #PercutianBajetLangkawi #PakejBajetLangkawi #PulauLangkawi #LangkawiIsland #PercutianBajet #LangkawiBest #Cuti2Malaysia #HoneymoonLangkawi #LangkawiTrip #JomBercuti #PulauMalaysia #IslandHoping #Kedah #LangkawiKedah #PermataKedah #Bercuti #MakanAngin #JalanJalan #instaboomakademi #KakiTravel #PulauCantik #pakejhoneymoon #Honeymoon #BackPacker #KakiJalan #JomTravel #JomBerkelah #PantaiCantik #mangrovetour


0💬Normal

Janggal sebenarnya bila kita dengar orang berpusu-pusu nak melawat kedai buku tapi tak bertujuan nak membeli buku. Hmm…macam mana tu?⁣ ⁣ Livraria Lello adalah salah satu kedai buku tertua di dunia dan diundi sebagai kedai buku tercantik di dunia pada tahun 2018. Populariti kedai buku ni melonjak apabila dikatakan ianya menjadi sumber inspirasi kepada J.K Rowling iaitu penulis buku Harry Potter. Dan kalau kita tengok, memang ada persamaan reka bentuk dalaman kedai buku ni dengan babak2 dalam cerita Harry Potter sendiri terutamanya bahagian tangga tu.⁣ ⁣ Ada kawan korang yang minat Harry Potter? Tag dia kat bawah.⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #harrypotter #harrypotterbookshop #livrarialello #portugal #portugaltravel #portoportugal #trafoe #barangtravelmalaysia #backpackermalaysiaclub #backpackersmalaysia #cuticutimalaysia #airasia #malaysiaairlines #traveltips #tempatbest #malaysiantraveler #kakitravelmalaysia #malaysiatravelgear #jomtravel #backpackerbuddies


0💬Normal

🇲🇨DESTINASI BELANDA🇳🇱 - - Masih jelajah Belanda, gak mau jalan jauh. Cukup di Belanda aja duduk manis sambil kunjungi kota2 indahnya. Boleh.😍😁 - - Kali ini 2 Hari kunjungi kota-kota besar negeri kincir angin. - - Kami spesialis dalam urusan tour Belanda!😍 - - TOURCODE IHT-961618 - - Ayo🙋🏽‍♀️, seperti biasa cek-ricek situs 🌐resmi IndoHolland Tours, dan intip produk-produknya menyediakan paket wisata apa saja🤔 Simak informasinya. Let’s discover together!🤝🇲🇨🇳🇱 Info lengkap, silahkan klik situs resmi kami dibawah ini: 👇🏽 - - 📲 WA +31 (0) 614565072 📧 info@indohollandtours.com 📧 marketing@indohollandtours.com 🌐 www.indohollandtours.com - - IndoHolland Tours is a licensed member of the Guarantee Fund for specialist Tour Operators (GGTO) and the Dutch Associations of Small-scale Travel Organisations (VvKR) #indohollandtours #tourleaderclub #letsdiscovertogether🇮🇩🇳🇱#jalan2belanda🇮🇩🇳🇱 #wisatabelanda🇲🇨🇳🇱 #rotterdam#leiden #delft#amsterdammer #amsterdam #utrechtcity #utrecht_netherlands #tourguidebelanda#destinasiwisata #destinasibelanda#wisatakeluargaindonesia#liburanbelanda #liburankeluargaindonesia #indonesiantraveller #indonesiantraveller #pariwisatasumutnet #pariwisatalampung #jomtravel #travelguide #traveler #belanda #europa #jalan2eropa🇮🇩🇳🇱#cuticutimalaysia #denhaag


0💬Normal

#wulingyuannationalpark Hunan, china #jomtravel , menghayati keindahan ciptaan Allah yang menakjubkan


0💬Normal

Terimakasih PT. Telkom Property dari surabaya yang menyempatkan untuk outing employee di jogja selama 3Hari, semoga bisa berjumpa di outing-outing lainya. . . 🌴Tour Organizer🌴 Find us on: 📞: +62 813 5503 1446 📱: +62 878 3888 3128 (WA/iMess) 📧: neza.trans@gmail.com 🌐: www.nezatransport.com 🇲🇨: Yogyakarta-Indonesia #travel #sewamobiljogja #sewamobilmurah #percutianbajet #tripadvisor #jogja #jogjarentcar #jogjacarrental #jogjatrip #backpakermalaysia #jomtravel #travelgram #sewakeretajogja #tourpackage #travelingjogja #pakejbajet #explorejogja #exploreindonesia #paketliburan #rentalmobiljogja #wonderfulindonesia #wonderfuljogja #percutianmurah #pelancong #travelbudget #pakejpercutian #rentcarjogja #visitjogja #nezatransport #nezatourjogja


0💬Normal

Thank you for visit in jogja take packages 4Day - 3Night akak comel, enjoy your trip with us. . . 🌴Tour Organizer🌴 Find us on: 📞: +62 813 5503 1446 📱: +62 878 3888 3128 (WA/iMess) 📧: neza.trans@gmail.com 🌐: www.nezatransport.com 🇲🇨: Yogyakarta-Indonesia #travel #sewamobiljogja #sewamobilmurah #percutianbajet #tripadvisor #jogja #jogjarentcar #jogjacarrental #jogjatrip #backpakermalaysia #jomtravel #travelgram #sewakeretajogja #tourpackage #travelingjogja #pakejbajet #explorejogja #exploreindonesia #paketliburan #rentalmobiljogja #wonderfulindonesia #wonderfuljogja #percutianmurah #pelancong #travelbudget #pakejpercutian #rentcarjogja #visitjogja #nezatransport #nezatourjogja


0💬Normal

Assalamualaikum..wbt إنَّا ِللهِ وإنَّا إلَيْهِ رَاجِعُوْن Kami mendapat berita sedih dari Jemaah Umrah 27 Nov bahawa salah seorang jemaah telahpun meninggal dunia pada pukul 9 malam, 4 Disember 2019. Kami seluruh wargakerja Al Mukminin Travel & Tours mengucapkan Salam Takziah kepada keluarga beliau atas pemergian allahyarhamah hjh Zaiton binti Muhammad Ali. Semoga Allah merahmatinya dan ditempatkan bersama para solihin dan para ambiya di Baqi' ALLAH MENYAYANGIMU gambar adalah suami kepada Allahyarhamah Hjh Zaiton binti Muhammad Ali. إنَّا ِللهِ وإنَّا إلَيْهِ رَاجِعُوْن *Innalillahi wa inna ilaihi raji'un* اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لَهُ وَارْحَمْهُ وَعَافِهِ وَاعْف "Ya Allah, ampunilah dosanya, berilah rahmatMu ke atasnya, sejahtera dan maafkanlah dia." . ALFATIHAH بِسْــــــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــــــمِِ ‎ *◄.اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ العَالَمِينَ ۞ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ۞ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ۞ إيَّاكَ نَعْبُدُ وإيَّاكَ نَسْتَعِينُ ۞ اِهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقِيمَ ۞ صِرَاطَ الَّذِينَ أنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّيِنَ.. آمِّي* . 33 Pax Umrah KRISTAL & BERLIAN 💯 SAUDI AIRLINES ✈️ Kul - Jed Med - Kul . Hubungi kami ☎ ☎ 03-55487662/3 📲 http: //bit.ly/wasapAlmukminin 📲 http://bit.ly/wasapAlmukminin 📲 http://bit.ly/wasapAlmukminin 📧 info@almukminin.com 🌎 almukminin.com . . #kakijalan #jomjalanjalan #jommakanangin #makanangin #jommelancong #jommelawat #jomtravel #jauhperjalananluaspandangan #jalanjalantambahilmu #destinasibajet #melancongbajet #melancongjimat #pakejberbaloi #pakejterbaik #pakejumrah #pakejmuslimtour2019 #umrah2019 #umrahramadhan #umrah #pakej2019 #makanansedap #makanbest #makananhalal #cuti2malaysia #holiday #cutisekolah #muslimtour #almukminintravelandtours


1💬Normal

3D2N PEKANBARU TOUR . 💵 RM 520 PER PERSON 💵 RM 520 PER PERSON . www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #pulaurawa


0💬Normal

. ================== RM98 jurrr 😱😱😱😱😱 =================== . Kini anda sudah layak utk ke singapura . Jgn lepaskan peluang, 7 seat yang terakhir tauuu! . Jomm bagi tahu kawan2 . . Booking : Klik link di bio . . Service By : Ayden Averroes Holidays . #pakejmelancongmurah #pakejmelancong #nakbebel #cuticuti #siakapkeli #jalanjalan #tripmurah #companytrip #familytrip #santai #bazarpaknil #holiday #kakitravel #kakitravelmalaysia #clubtravel #jomcuti #jomtravel #travelling #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejsingapore #pakejsingaporemurah #pakejsingaporedaytrip #singaporedaytrip #singaporedaytripmurah


0💬Normal

3D2N BALI DOLPHIN . 💵 RM 395 PER PERSON 💵 RM 395 PER PERSON . www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #pulaurawa


0💬Normal

. =============== PAKEJ COMBO 3 in 1 =============== . Promosi sebanyak rm50 tauuu! Deposit pon serendah rm50 jugakkk ! . Wowwww 😎 😍😍😍 . Korang boleh dapatkan penjimatan sehingga rm400 jika pergi 8pax.. haaaa.. ajak lah kwn2, meriah skit kan . Jom tengok apa yg best kt sni ? . - Island Hopping James Bond Island - Shopping Kilang Baju - Patong Beach - Promtep Cape view Point - Hard Rock Cafe - Bangla Road - Bertolak ke Krabi – Aonang Beach – Aktiviti hopping 4 island & Snorkeling . Dan balik tu nanti kite singgah hatyaii guysss! Ke floating market🤩🤩 . Pakej jimat , kebabom! Letopsss hehe . Mehh lekas booking cepat2 sebelum disambar orang . . Booking : Klik link di bio . . Service By : Ayden Averroes Holidays . #pakejmelancongmurah #pakejmelancong #nakbebel #cuticuti #siakapkeli #jalanjalan #tripmurah #companytrip #familytrip #santai #bazarpaknil #holiday #kakitravel #kakitravelmalaysia #clubtravel #jomcuti #jomtravel #travelling #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #phuket #pakejphuketmurah #pakejmurahphuket #pakejphuket #phuketmurah


0💬Normal

. ==================== FOOD HUNTING KE HATYAII ===================== . Rasakan pengalaman ke hatyai untuk food hunting dan juga shopping guysss . Kom kita tengok tempat2 lawatan nya . . - Chang Puak Camp - Honey Farm - Renu - Nora Plaza - Kaysorn . Dan banyak lagi 😚 . Jomm ajak kawan2 dan ahli keluarga rehatkan minda taauu . . Booking : Klik link di bio . . Service By : Ayden Averroes Holidays . #pakejmelancongmurah #pakejmelancong #nakbebel #cuticuti #siakapkeli #jalanjalan #tripmurah #companytrip #familytrip #santai #bazarpaknil #holiday #kakitravel #kakitravelmalaysia #clubtravel #jomcuti #jomtravel #travelling #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejmurahhatyai #pakejmurahthailand #pakejhatyaimurah #pakejmurahatyai #pakejbajethatyai #pakejhatyaibajet


0💬Normal

. ======================== TRIP JAN 2020 KINI KEMBALI LAGI ========================= . Mana yang cuti tahun lepas masih ada baki tuu. Meh kite ke krabi uolsss . Pakej serendah rm449 , harga asal rm499 tauuu . Pakej termasuk penginapan,tour,transports,snorkelling dan tour leader yang awesome! Deposit pulakk serendah rm50 sajooo😋😋 . Jgn lepaskan peluang utk melihat keindahan ciptaan Allah swt :) kite akan snorkelling juga nanti :) . 😊😊😊jgn lupa tag kawan2 . . Booking : Klik link di bio . . Service By : Ayden Averroes Holidays . #pakejmelancongmurah #pakejmelancong #nakbebel #cuticuti #siakapkeli #jalanjalan #tripmurah #companytrip #familytrip #santai #bazarpaknil #holiday #kakitravel #kakitravelmalaysia #clubtravel #jomcuti #jomtravel #travelling #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejkrabi #pakejkrabimurah #pakejkrabibajet #pakejkrabihatyai #pakejthailand #pakejthailandmurah #pakejthailandterlajakmurah


0💬Normal

. . *On going Promo Jan 2020* . *Jogja (RM899)deposit RM550* ✅ 7-10 Jan 2020 . *HCM (RM999)deposit rm 450* ✅14-17 Jan 2020 . *KK- Kundasang : RM799- Depo : RM 450* ✅ 7-9 Jan 2020 . *Thailand by bas/van* : Depo RM50 ✅ 2-5 Jan 2020 . . Booking : Klik link di bio . . Service By : Ayden Averroes Holidays . #pakejmelancongmurah #pakejmelancong #nakbebel #cuticuti #siakapkeli #jalanjalan #tripmurah #companytrip #familytrip #santai #bazarpaknil #holiday #kakitravel #kakitravelmalaysia #clubtravel #jomcuti #jomtravel #travelling #pakejpercutian #pakejpercutianmurah


0💬Normal

Kecil2 cili padi. Tapi kesan aura 19-nya satu maciam! Tambah dah hujung2 tahun ni ramai yang bercuti kan? Mudah nak bawak travel boleh selit2 tak gitu? 😉 #vacation #vacationmode #cutisekolah #cuticutimalaysia #jalanjalancarimakan #jjcm #jomtravel #bajettravel #travelbajet #percutianbajet #cutimurahmurah #travelmurah #travelagen #travelog #jomjalanjalan #rehatkanminda #vitaminsea #ilovetravel


0💬Normal

Kecil2 cili padi. Tapi kesan aura 19-nya satu maciam! Tambah dah hujung2 tahun ni ramai yang bercuti kan? Mudah nak bawak travel boleh selit2 tak gitu? 😉 #vacation #vacationmode #cutisekolah #cuticutimalaysia #jalanjalancarimakan #jjcm #jomtravel #bajettravel #travelbajet #percutianbajet #cutimurahmurah #travelmurah #travelagen #travelog #jomjalanjalan #rehatkanminda #vitaminsea #ilovetravel


0💬Normal

Kecil2 cili padi. Tapi kesan aura 19-nya satu maciam! Tambah dah hujung2 tahun ni ramai yang bercuti kan? Mudah nak bawak travel boleh selit2 tak gitu? 😉 #vacation #vacationmode #cutisekolah #cuticutimalaysia #jalanjalancarimakan #jjcm #jomtravel #bajettravel #travelbajet #percutianbajet #cutimurahmurah #travelmurah #travelagen #travelog #jomjalanjalan #rehatkanminda #vitaminsea #ilovetravel


0💬Normal

terima kasih banyak untuk group family kak Elsie from Malaysia, sudah guna perkhidmatan transport kami selama 6 hari di Bandung..semoga berjumpa kembali di lain masa 😀 _______________________ Info & Reservation: WA: +62 838-2178-9103 FB: Bandung Amanah Tour and Travel bandung-indah.blogspot.com @jom_gi_bandung_murah_jerr ________________________ #kakijalan #kakitravel #transportbandung #transporttourbandung #tourmurahbandung #bandungtour #sewakeretabandung #sewamobilbandung #supirbandung #driverbandung #jomcuti #jomtravel #jombercuti #pakejbandung #pakejpelancongan #pakejpercutian #kawahputih #kawahputihbandung #pakejcutibandung #pakejcuti #rentcarbandung


0💬Normal

terima kasih banyak untuk group kak @farrafika12 from Trengganu, Malaysia sudah guna perkhidmatan kami selama 4 hari 3 malam di Bandung..semoga berjumpa kembali di lain masa 😀 _______________________ Info & Reservation: WA: +62 838-2178-9103 FB: Bandung Amanah Tour and Travel bandung-indah.blogspot.com @jom_gi_bandung_murah_jerr ________________________ #kakijalan #kakitravel #transportbandung #transporttourbandung #tourmurahbandung #bandungtour #sewakeretabandung #sewamobilbandung #supirbandung #driverbandung #jomcuti #jomtravel #jombercuti #pakejbandung #pakejpelancongan #pakejpercutian #kawahputih #kawahputihbandung #pakejcutibandung #pakejcuti #rentcarbandung


0💬Normal

at Driam Riverside, Bandung bersama group kak @farrafika12 from Trengganu, Malaysia selama 4 hari 3 malam Bandung....jom tour bersama kami, boleh guna pakej jimat Transport & Hotel atau Transport tour only, dua2 terjamin keselesaan nya...inshaaAllah 😀 _______________________ Info & Reservation: WA: +62 838-2178-9103 FB: Bandung Amanah Tour and Travel bandung-indah.blogspot.com @jom_gi_bandung_murah_jerr ________________________ #kakijalan #kakitravel #transportbandung #transporttourbandung #tourmurahbandung #bandungtour #sewakeretabandung #sewamobilbandung #supirbandung #driverbandung #jomcuti #jomtravel #jombercuti #pakejbandung #pakejpelancongan #pakejpercutian #driam #driamriverside #pakejcutibandung #pakejcuti #rentcarbandung


6💬Normal

. TEMPAT WAJIB BERGAMBAR DI LANGKAWI! . Uishhhh.. Dah sampai Langkawi kalau tak bergambar di Dataran Lang ni memnag rugi habisss la.. Tak kira la cuaca panas terik pun kat sini.. Mesti excited nak bergambar juga.. 😎 . JOM WASAP KAMI UNTUK TEMPAHAN SLOT DAN PAKEJ PILIHAN ANDA!! 😉 . BOOKING CEPAT SEBELUM TARIKH YANG ANDA DAH PLAN TU FULL! . HUBUNGI FAHMI 0⃣1⃣3⃣5⃣0⃣1⃣8⃣6⃣9⃣9⃣ CLICK LINK AT BIO @jomkelangkawi SEKARANG! . #Langkawi #PercutianBajetLangkawi #PakejBajetLangkawi #PulauLangkawi #LangkawiIsland #PercutianBajet #LangkawiBest #Cuti2Malaysia #HoneymoonLangkawi #LangkawiTrip #JomBercuti #PulauMalaysia #IslandHoping #Kedah #LangkawiKedah #PermataKedah #Bercuti #MakanAngin #JalanJalan #instaboomakademi #KakiTravel #PulauCantik #cutimalaysia #Honeymoon #BackPacker #KakiJalan #JomTravel #JomBerkelah #PantaiCantik #JalanJalanCariMakan


0💬Normal

4D3N PERTH TOUR . 💵 RM 1600 PER PERSON 💵 RM 1600 PER PERSON . www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #pulaurawa


0💬Normal

4D3N MELBOURNE TOUR . 💵 RM 1742 PER PERSON 💵 RM 1742 PER PERSON . www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #pulaurawa


1💬Normal

Alhamdulillah🤲 50 jemaah @almukminintraveltours sampai ke madinah dan beberapa jemaah yang sempat ke Masjidil Nabawi malam tadi 💯💪 . 50 Pax Umrah KRISTAL & BERLIAN 💯 MALAYSIA AIRLINES ✈️ Kul - Med JED - Kul . Hubungi kami ☎ ☎ 03-55487662/3 📲 http://bit.ly/wasapAlmukminin 📲 http://bit.ly/wasapAlmukminin 📲 http://bit.ly/wasapAlmukminin 📧 info@almukminin.com 🌎 almukminin.com . . #kakijalan #jomjalanjalan #jommakanangin #makanangin #jommelancong #jommelawat #jomtravel #jauhperjalananluaspandangan #jalanjalantambahilmu #destinasibajet #melancongbajet #melancongjimat #pakejberbaloi #pakejterbaik #pakejumrah #pakejmuslimtour2019 #umrah2019 #umrahramadhan #umrah #pakej2019 #makanansedap #makanbest #makananhalal #cuti2malaysia #holiday #cutisekolah #muslimtour #almukminintravelandtours


0💬Normal

. . ⚡⚡ *PROMO GEMPAK BANDUNG 2020 4H3M RM 799*⚡⚡ . -------------------------------------- 🔥 *TRAVEL DATE :* ✅ 9-12 Feb 2020-(AA) ✅ 3-6 Mar 2020-(AA) ✅ 14-17 Apr 2020-(Malindo) . 🔥 *PRICE:* RM 799 PER ADULT (>12Y/O) RM 749 PER CHILD (2-11Y/O) RM 200 PER INFANT (<2Y/O) . *🔥DEPOSIT RM 450/ PERSON* * 🔥MIN 2 PAX (MIX TRIP)* . -------------------------------------- PAKEJ TERMASUK : . ✈️ Tiket KUL-Bandung-KUL 🏡 Penginapan 3 Malam di hotel bertaraf 2-3 ⭐ ( Sebilik 2 org) 🏙 Tour di Bandung 👨🏻 Driver cum tour guide 🚐 Air-conditioned transport 🍛🍹 Daily breakfast di hotel . TAK TERMASUK : . ❎ Lunch dan dinner ❎ Tiket lawatan ❎ Travel insurans ❎ Luggage 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 . Antara tempat lawatan di Bandung : 📍Pasar Baru 📍Factory Outlet di Riau dan Dago 📍Kawah Putih 📍Strawberry farm 📍Cibaduyut 📍Kopi Luwak Plantation 📍Floating market 📍Farm House (Rumah Hobbit) 📍Dusun Bambu 📍Rumah Mode 📍Toko 3 📍Kartika Sari 📍Dago Dreampark . *Nota : Pihak AYDEN AVERROES HOLIDAYS berhak untuk menukar masa dan tempat lawatan mengikut kesesuaian.* . . Booking : Klik link di bio . . Service By : Ayden Averroes Holidays . #pakejmelancongmurah #pakejmelancong #nakbebel #cuticuti #siakapkeli #jalanjalan #tripmurah #companytrip #familytrip #santai #bazarpaknil #holiday #kakitravel #kakitravelmalaysia #clubtravel #jomcuti #jomtravel #travelling #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejbandung #pakejbandungmurah #pakejbandungbajet #pakejbandungtermurah #pakejmurahbandung


0💬Normal

. *🇻🇳 HO CHI MINH FULLBOARD 4H3M 2020* . *🔥TRAVEL DATE :* *14-17 Jan 2020* *17-20 Feb 2020* *8-11 Mar 2020* *6-9 April 2020* . *🔥PRICE:* RM999 PER ADULT (>12Y/O) RM949 PER CHILD (2-11Y/O) RM 200 PER INFANT (<2Y/O) . *🔥DEPOSIT RM 450/PERSON* *🔥MIN 2 PAX* . . TEMPAT MENARIK : 🍁Saigon Square 🍁Mekong River 🍁Benthan Market 🍁Chu Chi Tunnel 🍁Ar-Rahim Mosque 🍁Central Post Office 🍁Notre Dame Catheral 🍁Hard Rock Café Vietnam . PAKEJ TERMASUK : ✔ Tiket penerbangan KL-HCM-KL(Airasia) ✔Pengangkutan dari Lapangan Terbang SGN dua hala ✔Lien Thanh Hotel atau setaraf ✔Pengangkutan sepanjang trip ✔8 kali Makan (3x Sarapan , 2x Makan Tengahari , 3x Makan Malam) ✔Tour Guide ( Melayu Speaking) ✔Tips untuk Tour Guide ✔Tiket Masuk ke Mekong River ✔Tiket Masuk ke Chu Chi Tunnel . PAKEJ TIDAK TERMASUK : ❌Perbelanjaan Sendiri ❌ Travel Insuran ❌ Luggage . . *NOTA : Jadual perjalanan boleh berubah mengikut keadaan semasa dan pihak kami berhak menukar dan menyusun atur semula jadual perjalanan* . . Booking : Klik link di bio . . Service By : Ayden Averroes Holidays . #pakejmelancongmurah #pakejmelancong #nakbebel #cuticuti #siakapkeli #jalanjalan #tripmurah #companytrip #familytrip #santai #bazarpaknil #holiday #kakitravel #kakitravelmalaysia #clubtravel #jomcuti #jomtravel #travelling #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejvietnam #pakejmurahvietnam #pakejhochiminh #pakejmurahhochiminh #pakejhochiminhmurah


0💬Normal

Salam dari Aceh & sabang... JOM Aceh & pulau Weh Sabang...kita sedia packet yang berbaloi & Berpatutan.. ➡️Hunting Dolphin ➡️Snorkeling trip ➡️Dive/scuba (intro & lisens) ➡️Sewa kereta + Driver ➡️Sewa motor More info & Reservation CP/WA +62 852 6264 2828... #pakejmelancongmurah #travel #malaysia #jelajah #aceh #sabang #backpacker #backpackerbuddiesmalaysia #jomtravel #backpacker


0💬Normal

Next Page
ADVERTISEMENT